Türkiye Futbol Federasyonu 3 Lig 3 Grupta mücadele eden temsilcimiz Niğde Belediyespor evinde Çine Madranspor ile karşılaştı.

Haber-Foto:  Enes Can ÖZMEN



Niğde Belediyespor maça : Cihan Şentürk-Abdulsamet Kırım – Mustafa Özgen – Güray Kula-Hakan Özkara-Mehmet  Akif Şerifoğlu-Güney Polat-Sami İzcican –Samet Yalçın-Gökhan Özer ve İbrahim Alan  ilk 11 ile sahada yer aldı. 

Maçın Özeti : 

Niğde Belediyespor maçın ilk düdüğü ile birlikte rakibini ablukaya alarak Çine Madranspor sahasına oyunu yıkmayı başardı. Dakikalar 34 gösterdiğinde sol çaprazda frikik kullanma şansı yakaladı.Hakan Özkara’nın kullandığı frikikte Çine Madranspor kalecisi  elinden kaçırdığı top gol oldu. Niğde Belediyespor Çine Madranspor karşısında 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısının uzatmalarında Sami İzcican’ın ayağından bulduğu gol ile Niğde Belediyespor farkı 2’e çıkarttı.

 İlk Yarı Sonucu : Niğde Belediyespor 2-0 Çine Madranspor.

İkinci yarıya hızlı başlayan Niğde Belediyespor dakikalar 50’i gösterdiğinde İbrahim Alan’ın ayağından bulduğu gol ile skoru 3-0 yaptı . 

Niğde Belediyespor dakikalar 54’dü gösterdiğinde Gökhan Özer kaleci ile karşı karşıya kaldı topu kurtarmaya çalışırken Gökhan Özer kalecinin müdahalesi ile yerde kaldı.Maça devam edemeyen Özer  kırık şüphesi ile Ambulansa hastaneye kaldırırken bir anda ortalık karıştı.İki takım futbolcuları ile arasında arbede çıktı. Dakikalar 61 gösterdiğinde ise Çine Madranspor Hüseyin Çiray’ın ayağından bulduğu gol ile farkı 2’ye indirdi. Niğde Belediyespor  69’u dakikada İbrahim Alan ile skor farkını tekrardan 3’e çıkarttı. Maçın son dakikalarında ise Çine Madranspor atakları sıklaştırarak ardada bulduğu pozisyonlarla birlikte 83’ü dakikada Mustara Kara’nın ceza sahası dışından muhteşem vuruşla farkı ikiye indirdi.Çine Madranspor Dakika 89’da ise Mustafa Özkaya ile bulduğu pozisyonu değerlendirerek maçın skorunu tahin etti. Maçta başka gol olmaz iken maçı Niğde Belediyespor 4-3 kazandı.

Haftanın Değerlendirmesi : 

Niğde Belediyespor Çine Madranspor galibiyeti ile puanını 20 yükselterek 3’cü sıradaki yerini korurken Çine Madranspor  ise  3 puanla son sırada yer aldı. Bergama Belediyespor deplasmanda Bayburt İl Özel İdaresi Sporu 1-0 yenerek 20 puan ve averaj farkı ile 2 sıradaki yerini korudu. Grubun lideri Kastamonuspor ise puanını 23 yükselterek birinci sıradaki yerini korudu. 

Gelecek Haftanın Programı : 

Niğde Belediyespor 30.10.2015 tarihinde deplasman da Batman Petrol Spor ile karşı karşıya gelecek. Grubun lideri Kastamonu Spor ise evinde 4’sırada bulunan Erzincanspor’u konuk edecek.

http://www.borhaber.net/spor/nigde-belediyespordan-buruk-galibiyet-h18263.html

Posted by Bor Haber on 24 Ekim 2015 Cumartesi
Editör: TE Bilişim