Futbol Federasyonu tarafından Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. Grubunda mücadele eden Niğde Belediye Spor-Sarayönü Belediye Spor arasında oynanması gereken maç 13 Şubat 2013 Çarşamba gününe ertelendi.


Futbol Federasyonu Niğde Belediye Spor Kulübünün futbolcularının yapılacak olan Açık Öğretim sınavlarına girebilmeleri için müsabakanın ertelenmesi talebini olumlu bularak maçın 13 Şubat 2013 Çarşamba günü saat:13.30’da Niğde 5 Şubat Stadında oynanmasını uygun buldu.



Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. Grubunda yarın oynanacak diğer maçlarda ise Adana Gençlerbirliği-Çatalhüyük Çumra Belediye Spor, Selçuklu Belediye Spor-Nevşehir Spor Gençlik, Toroslar Belediye Spor-Kayseri Yol Spor, 68 Yeni Aksaray Spor-Karaman Belediye Spor, Kocasinan Şimşek Spor-Mersin Büyükşehir Belediye Meskispor, Akdeniz Belediyespor-Ceyhan Spor takımları mücadele edecekler.



Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. Grubunda mücadelesini devam ettiren Alpin Pozantı Gençlik ve Spor futbol takımı ise fikstür uyarınca bu haftayı maç yapmadan (BAY) olarak değerlendirecek.



Editör: TE Bilişim