TFF 3 Lig 3 Grupta mücadele eden temsilcimiz Niğde Belediyespor adete Bayburt Grup İl Özel İdare Spor karşısında Bayburt'ta oynadığı karşılaşmada ligin altlarında yer alan rakibi karşısında varlık gösteremedi. 

Haber: Enes Can ÖZMEN
Video ve Foto: Bayburtmedya.com

Foto galeriye git

Maçın ilk devresi özellikle orta saha ağırlıklı mücadeleyle geçti. 22. dakikada Baybut Grup İl Özel İdare Spor oyuncuları Hayri Mert 45. dakikada ise Süleyman girdikleri gol pozisyonlarından yararlanamadılar. Maçın 37. dakikasında rakibiyle girdiği hava topu mücadelesinde başından darbe alan İbrahim Ambülansla hastaneye götürüldü. İlk yarı sonrası her iki takımda soyunma odalarına gol atamadan gittiler.

Sakat ve önemli oyuncularından yoksun olarak Niğde Belediyespor maçına çıkan Bayburt Grup Özel İdare Spor maçın ikinci devresine adeta fırtına gibi başladı. Rakinbini kendi sahasına hapseden ve gol pozisyonları üretmeye başlayan ev sahibi Bayburt ekibi, ardı ardına gol kaçırma yarışınana girer gibi pozisyonları harcamaya başladı.Niğde Belediyespor tamamen kendi sahasında savunma yapmaya başladı. 47.dakikada Bayburt oyuncuları Hayri Mert,53. dfakikada Uğur yakaladıkları pzisyonları değerlendiremediler.

Dakikalar ilerledikce ve taraftarın desteğiyle rakibini bunaltan bir futbol segilemeye devam eden Bayburt Grup, 70. dakikada Hayri Mert, 77 de Uğur,79. dakikada Ali, 82′ de kaptan Yunus yakaladıkları pozisyonlarda Niğde kalecisi Cihan’ı geçemediler. Maçın 82. dakikasında toplka buluşan Yunus Emre Yalçın iki metreden topu boş kaleye gönderemedi ve maç başladığı gibi golsüz tamamlanmış oldu.

Bu Kötü Oyunun Sorumlusu Kim ! 

Temsilcimiz Niğde Belediyespor son 5 haftada 4 beraberlik 1 mağlubiyet ile adeta ligin son haftasına girilirken şampiyonluk yolunda ağır bir darbe aldı.Son 5 haftada Niğde Belediyespor gol yollarında sıkıntı çekmeye devam ediyor.Son haftalarda moralsizlik ve oyun temposunda sıkıntı yaşamaya devam eden temsilcimiz şampiyonluk yolunda büyük fırsatları da tepmeye devam ediyor. Son 5 haftada hiç gol atamayan takımımız sadece kalesinde 2 gol gördü.İbrahim Alan gol atmayı unuttu resmen.Son 5 haftada bir çok pozisyon yakalayan İbrahim Alan bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve moralmen düştü.

Niğde Belediyespor ligin ilk devresinde son hafta maçında evinde Gölcükspor'u konuk edecek .Niğde Belediyespor puanını 33 yükselti ve 2 sıradaki yerini korudu.Grup lideri Kastamonuspor ise evinde İskendurunspor'u 2-0 yenerek puanını 37 yükseltti.


Haftanın maç sonuçları

Bayburt Grup Özel İdare   0 – 0   Niğde Belediyespor

Batman Petrolspor   2 – 0   Tavşanlı Linyitspor

24 Erzincanspor   0 – 0   Darıca Gençlerbirliği

Bergama Belediyespor   3 – 1   Manavgatspor

Çatalcaspor   2 – 1   Sandıklıspor

Çine Madranspor   0 – 0   Dardanelspor

Kastamonuspor 1966   2 – 0   Körfez İskenderunspor

Çorum Belediyespor   3 – 1   Beylerbeyispor

Van BBSK   1 – 0   Dersimspor




Editör: TE Bilişim