Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 5. Grupta mücadele eden Niğde Belediyespor, ligin ikinci maçında kendi saha ve seyirci önünde konuk ettiği Ceyhanspor'a 2-0 mağlup oldu.

Niğde ekibi, iki hafta içinde aldığı iki mağlubiyetle, 12 takımlı grupta, puan cetvelinin son sırasına yerleşti. 

Geçtiğimiz hafta ligin ilk maçında Mersin'de Toroslar Belediyespor'a konuk olan ve karşılaşmadan 4-0 mağlup ayrılan Niğde Belediyespor, 5 Şubat Stadı'nda Ceyhanspor maçına kesin galibiyet parolasıyla çıktı. Ancak, konuk ekip her iki devrede kaydettiği birer golle, Niğde Belediyespor'a puan vermedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın da izlediği karşılaşmaya konuk ekip hızlı başladı. Ceyhanspor, başta sona üstün götürdüğü karşılaşmada aradığı golü ilk yarının son dakikasında buldu. Selim'in, 45. dakikada kaydettiği golle, Ceyhanspor, soyunma odasına 1-0 galip gitti. İkinci yarıda da Ceyhan ekibinin üstünlüğü gözlendi. 55. dakikada Sedat, konuk ekibin ikinci golüne adını yazdırdı.

Kalan dakikalarda Niğde Belediyespor'un farkı azaltma, konuk ekibin de üçüncü golü bulma çabaları sonuçsuz kalınca, Niğde Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Ceyhanspor karşısında 2-0 mağlup oldu.

Niğde Belediyespor 12 takımla grupta, iki hafta içinde aldığı 2 mağlubiyetle son sırada yer aldı. 2 maçta 6 gol yiyen Niğde Belediyespor, henüz rakip fileleri havalandıracak bir gol kaydedemedi.

Niğde Belediyespor, önümüzdeki hafta deplasmanda Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Erzin beldesinde, Erzin Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Editör: TE Bilişim