TFF 3 Lig 3 Grupta yer alan temsilcimiz Niğde Belediye Spor sahasında Afyon temsilcisi Sandıklıspor’u konuk etti.



Niğde Belediyespor  maça Cihan Şentürk – Mustafa Özgen – Güray Kula – Abdulsamet Kırım – Sercan Karagöz – Güney Polat – Hakan Özkara – Samet Yalçın – Sami İzcican – Rıdvan Çelik -  İbrahim Alan  ilk 11 ‘ ile sahaya çıktı.


Haber - Foto : Enes Can ÖZMEN - Fatih ÖZATA


Maçın Özeti :
Temsilcimiz Niğde Belediyespor maçın 9 dakikasında İbrahim Alan’ın ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti.
 10 Dakikada Rıdvan Çelik ile Niğde Belediyespor farkı 2’e çıkartarak Sandıklıspor karşısında 2-0 öne geçti.
 Sandıklıspor 2-0 geriye düştükten sonra toparlanarak ataklarını sıklaştırdı.18 dakika da Sinan Akaydın ve 24 dakikada İsmail Bulut’un golü ile eşitliği sağlamayı başardı.
Dakikalar 28’i gösterdiğinde ise Niğde Belediyespor’un en golcü ismi İbrahim Alan sahneye çıktı. Kendisinin 2’inci takımının ise 3’üncü golüne imza atarak ilk yarının skorunu tahin etti.

İlk Yarı Sonucu :  Niğde Belediyespor 3-2  Sandıklıspor

İkinci Yarı :
İkinci yarıya hızlı başlayan temsilcimiz 49’uncu dakikada Güney Polat’ın ayağından bulduğu gol ile farkı ikiye çıkarttı ve skoru 4-2 yaptı.
Maçın 63 ‘üncü dakikasında Sandıklı Belediyespor oyuncusu Sinan Akaydın farkı 1’e indiren gole imza attı. Sandıklısporun golünden sonra Niğde Belediyespor kendine gelerek sırası ile 74 dakikada Mehmet Akif Şerifoğlu  81 dakikada Güney Polat  dakika 87 ‘de ise tekrardan Güney Polat’ın golü ile Niğde Belediyespor  Sandıklıspor karşısında 7-3 galip gelmeyi başardı.

Niğde Belediyespor bu galibiyetle birlikte puanını 26’a yükselterek 2 sıradaki yerini korurken lider Kastamonuspor’un 1 puan gerisinde yer aldı.

08,11,2015 tarihinde Niğde Belediyespor kendi evinde Bergama Belediyespor’u konuk edecek.



http://www.borhaber.net/spor/nigde-belediyespordan-10-gollu-galibiyet-h18359.html

Posted by Bor Haber on 4 Kasım 2015 Çarşamba
Editör: TE Bilişim