Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup da mücadele eden Niğde Belediye spor  ile  Sarayönü Belediyespor 3. haftada Konya'nın Saray Önü İlçesinde karşılaştılar. 



Niğde  Belediyespor 24. dakikada  Serdar'ın golü ile 1-0 öne geçerken,  41. dakikada Mustafa Yurdakul'un golü ile eşitliği sağladı. Niğde Belediyespor'dan Tahsin'in kendi kalesine gol atması ile ilk yarı Sarayönü Belediyespor'un 2-1'lik galibiyeti  ile sona erdi.


Maçta ikinci yarıda, 59. dakikada Sarayönü futbolcusu  Mustafa Yurdakul durumu 3-1 yaptı. 62. dakikada Niğde Belediyespor'dan Rafet kırmızı kart gördü ve Niğde Belediyespor kalan sürede 10 kişi ile mücadele etti. Maçın  72. dakikasında Sarayönü sporcusu  Mustafa Yurdakul durumu 4-1 yaptı. 80. dakikada Niğde Belediyespor'dan İlker maçın sonucunu belirledi ve 90 dakika 4-2 Sarayönü Belediyespor'un galibiyeti ile bitti. 


 Niğde Belediyespor Futbol Takımı Teknik Direktörü Rıfat Avcu maç ile ilgili yorumunda haksızlığa uğradıklarını iddia etti.; “Şampiyonluk için çıktığımız yolda sezonun 3. haftasında ilk mağlubiyetimizi aldık. Ofsaytlar görmezlikten gelindi. Penaltı pozisyonlarımız değerlendirilmedi. 70. Dakikada Rafet kırmızı kart gördü. Neticede 4-2 mağlup olduk” dedi.


Bölgesel Amatör Lig 5. Grubunda Niğde Belediyespor oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet elde ederken rakip fileleri 5 kez havalandırdı, kendi kalesinde ise 5 gol gördü. Niğde Belediyespor’un puanı ise 4’te kaldı.




Editör: TE Bilişim