Eski adı Niğde Belediye Spor olan ve Altınordu Futbol Kulübü tarafından alınıp Anonim Şirket olarak yeniden yapılandırılan ve faaliyetlerini Niğde Anadolu Futbol Kulübü adı altında sürdürecek olan Niğde Spor kulübünün yöneticilerinden İdari Direktör Hasip Ertürk ve Altyapı Sorumlusu Can Duran, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’ı makamında ziyaret etti.

“İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu” felsefesiyle yola çıktıklarını belirterek sözlerine başlayan kulüp yöneticileri, bu süreçte verilen eğitimlerin de bu felsefe doğrultusunda ilerlediğini vurgulayarak Üniversitemiz ile karşılıklı yapılacak her türlü işbirliğine açık olduklarını ve destek çıkacaklarını söyledi.
Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulunun alanında köklü bir eğitime sahip olduğunu ve bu anlamda teori pratik etkileşimine fırsat sağlayacak bu tür işbirliklerinin karşılıklı öğrenmeye de önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Rektör Kar sözlerinin devamında, Niğde Anadolu Futbol Kulübünün yapacağı her türlü faaliyetin içerisinde olacaklarını ve destekleyeceklerini de ifade etti.
Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
 
 
Editör: TE Bilişim