Bu sezon TFF 2 lig beyaz grupta mücadele edecek olan Niğde Anadolu FK 2020-2021 sezonundaki ilk karşılaşmasında Niğde 5 Şubat Stadı'nda Hacettepe'yi konuk edecek.

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig fikstür çekimi Ankara JW Marriott Otel'de yapıldı. TFF Olağan Genel Kurulu'nun ardından yapılan fikstür çekimine TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ve kulüp başkanları ile temsilcileri katıldı. Niğde Anadolu FK İcra Kurulu Başkanı (CEO) Barış Orhunbilge, İcra Kurulu Üyesi ve İletişim Sorumlusu Ali Ergöçmez temsil etti.

TFF 2. Lig, 20 Eylül 2020 tarihinde oynanacak maçlar ile başlarken, 38 hafta oynanacak sezon 8 Mayıs 2021 tarihinde tamamlanacak. TFF 2. Ligde 5, 10, 15, 24, 29 ve 34. hafta maçları hafta içi oynanacak. Normal sezon sonrasında oynanacak play-off maçlarına ilişkin tarihler ise daha sonra ilan edilecek.

Niğde Anadolu FK'nın yeni sezonda ilk yarıda oynayacağı maçlar şöyle: Hacettepe, Zonguldak Kömürspor (D), Gümüşhanespor, Sarıyer (D), Manisa FK, Çorum FK (D), Kocaelispor, Afjet Afyonspor (D), İnegölspor, Ergene Velimeşe (D), Ankara Demirspor, Sancaktepespor (D), Amed Sportif, Kahramanmaraşspor (D), Anagold 24Erzincanspor, Hekimoğlu Trabzon (D), Şanlıurfaspor, Uşakspor (D)

Editör: TE Bilişim