Türkiye Futbol Federasyonu’nun ligleri tescil etmesinin ardından Altınordu Futbol ekibinin hazırlayıcı takımı Niğde Anadolu FK yeni sezon planlamasına başladı. Niğde Anadolu Futbol Kulübü A.Ş. ekibi yeni Sezon 6 Ağustos 2020 Perşembe günü başlayacak.

7 FUTBOLCU NİĞDE ANADOLU FK’DA

İlk etapta Altınordu Futbol Akademisi’ndeki (ALFA) başarıyla tamamlayan milli futbolcular Barışcan Işık Altunbaş (orta saha), Mustafa Kaya (orta saha), Gökberk Efe (forvet), Hüseyin Solaklı (sol bek), Sabrican Vural (forvet), Emirhan Can (orta saha) ve Orhan Kurşun (kaleci) Niğde Anadolu FK kadrosuna dahil edildi. Yedi gencimiz Niğde’ye giderek çalışmalara başladı

GÖRÜŞME YAPILACAK

Sözleşmesi biten Görkem Güner ve Hakkı Yıldız ile vedalaşıldı, ligin devre arasında gelen deneyimli isimler Kaptan Rıza Efendioğlu, Hüseyin Altuğ Taş ve Emircan Sayar ile gelecek sezon da takımda kalmaları için görüşme yapılacağı bildirildi.

TEKLİFLER DEĞERLENDİRİLECEK

Bu arada sol bek Ali Mert Aydın, forvet Embiya Ayyıldız, sağ bek Berkay Tekin ve sol bek Hakkı Peker’e hizmetleri için teşekkür edildi, Manisaspor’dan transfer edilen Bayram Büstaç’a da gelen tekliflerin değerlendirileceği açıklandı.

YENİ SEZON 6 AĞUSTOS’TA

Genel Kaptan Sedat Gündoğdu, “Trabzonspor’a giden Muhammet Taha Tepe ile gururlandık, genç oyuncumuz Recep Yemişçi’ye de İspanya 2. Ligi’nden ciddi teklifler var, değerlendiriyoruz. 16 Temmuz Perşembe günü tüm oyuncularımıza izin vereceğiz, 6 Ağustos’ta yeni sezon çalışmalarına başlayacağız. Kadromuzu takviye için planlamalarımız sürüyor” dedi.

Editör: TE Bilişim