Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce ortaklaşa Niğde’de 06–10 Mart 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan Küçükler Kız ve Erkek Türkiye Voleybol grup müsabakaları 5 Şubat spor salonunda başladı.
 
Grup müsabakaları hakkında açıklama yapan Voleybol İl temsilcisi Milli hakem Barış Turan; Müsabakalara 8 il ve 16 takımın katıldığını ifade ederek Tüm sporseverleri voleybol maçlarına davet etti.
 
 
Açılış seronomisinde konuşma yapan Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Alkan; İlimizde yapılan Küçükler voleybol grup şampiyonasına katılan tüm yönetici ve takımlara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Grup şampiyonasına katılan sporculara Atatürk’ün “ Ben sporcunun zeki, çevik aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü anımsatarak sporculardan centilmence mücadele etmelerini istedi. Grup şampiyonasında sadece kız ve erkeklerde birer takımın birinci olacağını belirten Alkan şampiyon olan takımın Türkiye şampiyonluğu yolunda ilerleyeceğini söyledi. Bu grup müsabakalarının asıl hedefinin birlik beraberlik içerisinde bütün katılan takımlar ile İlimiz spor camiasının tanışıp kaynaşmak olduğunu ifade ederek, Grup müsabakalarına katılan bütün takımlara başarılar diledi.
 
Editör: TE Bilişim