Niğde Ticaret Meslek Lisesi Kros Şampiyonlarından Ekinci’ye Ziyaret.


Denizli Pamukkale’de yapılan Türkiye Şampiyonasında
5 Km. Genç Erkekler kategorisinde Niğde Ticaret Meslek Lisesi 76 puan ile ikinci oldu.

Denizli’de düzenlenen Türkiye Şampiyonasında ikincilik elde eden Niğde Ticaret Meslek Lisesi’nin başarılı öğrencileri öğretmenleri ve idarecileri Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci’yi makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Spora ve sporcuya destek verdiğini belirten Ekinci, “İlimizi Denizli’de en iyi şekilde temsil ederek Kros Türkiye Şampiyonasında ikinci olan Niğde Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Bu başarı planlı bir çalışmanın sonucunda elde edildiğini biliyoruz. İlimizde eğitim alanında başarılar elde edildiği gibi spor dalında da ciddi başarılar elde edilmekte ve bu da bizi sevindirmektedir. Spor adına bizim yapabileceğimiz ne varsa yapmaya hazırız” dedi.

Planlı bir çalışma sonucu bu başarıyı elde ettiklerini belirten Antrenör Ahmet Yavuz, “ Bu başarıyı planlı bir çalışma sonucunda elde ettik ve Niğde’mize Kros Türkiye İkinciliği kupasını getirdik. Bu bizim için çok sevindirici bir durum. Spor alanındaki çalışmalarımız ise hız kesmeden devam etmektedir. Yeni başarılar elde etmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Bizleri makamında kabul eden ve sevincimizi bizimle paylaşan Milli Eğitim Müdürümüz Celalettin Ekinci’ye teşekkür ediyoruz.” dedi.

Sporcular ile birebir konuşan ve bilgi alan Ekinci, dereceye giren öğrencilere hediye vererek öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 



Editör: TE Bilişim