Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü  Haziran – Temmuz dönemi Antrenörler değerlendirme toplantısı yapıldı.

 

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Haziran- Temmuz ayları Antrenör değerlendirme ve koordinasyon kurulu toplantısı gençlik merkezi toplantı salonunda spor servisi ve antrenörlerin katılımıyla gerçekleşti.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Bülent ÖZGÜVEN başkanlığında yapılan toplantıda  27 branşta 2 ayı aşkın süredir faaliyet gösterilen  il spor merkezlerinin değerlendirilmesi yapıldı.

 

 İl Spor Merkezlerinde 4.500 çocuk ve gence sporun aşılanması için yapılanan çalışmaların verimliliğin arttırılması amacıyla Spor Şube Müdürü Sayın Bülent ÖZGÜVEN antrenörler ile birlikte müzakerede bulundu.

 

 Yıl boyunca devam edecek olan İl Spor  Merkezlerinde yetenekli sporcuların seçilip müsabakalara hazırlanması, alt yapı çalışmaları ve yeni sezon çalışmaları hakkında görüşüldü. Özgüven, engellileri de unutmadıklarını belirterek, antrenörlerin engelli sporcuların salonlardaki yerlerini almalarını da sağladıklarını ayrıca yeni sezon ile ivme kazanacak olan “Herkes İçin Spor”, “İş Yeri Egzersizi”, “Spor Pazarı” ve “Engellere Takılma Kulübe Katıl”, “Koşabiliyorken Koş”  projelerinin de sürdürüleceğini belirtti.

 

Editör: TE Bilişim