Niğde’nin Halterdeki Gücü Emek Can Altıntaş’tan Büyük Başarı Niğdeli Sporcumuz Emek Can Altıntaş 07-14 Aralık 2019 tarihleri arasında İsrail Eliat’da düzenlenen Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’nda, 67 kg kategorisinde 121 koparma ile Avrupa 2.si 125 kg silkme ile Avrupa 2.si olarak toplamda Avrupa 2.liği elde etti.

Şampiyonanın ardından ilk duygularını paylaşan sporcu Emek Can Altıntaş, “Ülkemizi ve bayrağımızı burada yukarıya taşıdığım çok mutluyum. Avrupa şampiyonu olmak için daha fazla çalışacağım ve inşallah bu hedefimi de gerçekleştireceğim. Bu başarıda Niğde gençlik ve spor il müdürlüğünün ve hocalarımın katkısı gerçekten çok fazla oldu, onlara da içten teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Emek Can Altıntaş’ı şampiyonaya hazırlayan Nihat Arslan ise şunları kaydetti, “Gönül isterdi ki Avrupa Şampiyonu olalım ama kısmet değilmiş. Bir dahaki sefere inşallah eksiklerimizi gidererek ve daha fazla çalışarak bu başarının üzerine yeni bir başarı daha ekleyeceğiz” dedi. Nihat Arslan ayrıca desteklerini hiç esirgemeyen Niğde Gençlik Ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü’ye de teşekkürlerini iletti.

Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü ise Emek Can Altıntaş’ı ve Nihat Arslan’ı telefonla arayarak sporcuyu ve antrenörü ayrı ayrı tebrik etti. Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü ayrıca büyük başarı elde eden sporcumuzu ve antrenörümüzü yurda döndükleri zaman misafir etmek istediğini de belirterek, başarılarının devamını diledi.

Editör: TE Bilişim