MAÇTAN VİDEO GÖRÜNTÜSÜ SAYFANIN ALTINDA...



 Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar Voleybol 2. Lig B Grubu temsilcimiz Bor Ömürpen Şekerspor, Çankaya Belediyesi Anka spor ile Bor’da karşılaştı.



 

Bayan Voleybol 2. Ligi B grubu maçlarına devam edildi. Bor Ömürpen Şekerspor son birkaç haftadır galibiyet yüzü görmüyordu. Bu hafta Bor 100. Yıl Kapalı Spor Salonunda Ligin güçlü ekiplerinden Çankaya Belediyesi Anka spor ile karşılaştı.

 

 

Birkaç haftadır galibiyete hasret olan Bor Ömürpen Şekerspor bu maça mutlak galibiyet arzusu ile çıktı. Maça iyi motive olan Ömürpen bayanları güçlü rakibi karşısında güzel bir oyun çıkardı. Maçın kritik noktalarında da oyun disiplinini kaybetmeyen Bor Ömürpen Şekerspor karşılaşmadan 3 – 0 galip ayrıldı.

 

 

Bu karşılaşma da oyun Ukraynalı oyuncu Valentyna smaçları ile göz doldurdu. Karşılaşmanın maç öncesi duyurusu yapılmamasına rağmen voleybol severler trübünleri doldurdu. Karşılaşmayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur, ADD Başkanı Ganime Şeren, Bor Belediyespor Başkanı Fikret Daş, Öziplik-İş Niğde Temsilcisi Mehmet Avşar ve bir çok spor sever izledi.

 

Ömürpen bu galibiyet ile 8. sıradan 7. sıraya yükseldi.

 

 

 

Setler : 1. Set : 25 – 19

             2. Set : 25 - 22

             3. Set : 25 – 19

 

Hakemler : Tuncay Kandemir, Hasan Sönmez, Deniz Everdi, Barış Turan, Hakkı Yıldız, Muhammed Eryaman.

 

Oyuncular Bor Ömürpen Şekerspor ; Ayşen Tufan, Münevver Gürbüz, Yeşim Demircan, Ela Adakoğlu, Şengül Keven, Sevinç Deniz, Valentyna Gatina, Gülizhan Kaya, Rabia Türkcan, Antrenörler : Erhan Yüksel, İlker Ötgünlü.

 

Çankaya Belediyesi Ankaspor : Elif Kandar, Asuman Atik, Burcu Göz, Marina Slepona, Ceren Çınar, Özlem Göz, Ebru Ceylan Uygurtaş, Meral Göktürk, Işıl Kartalkanat, Sıla Çelik, Yeter Ilıca.  Antrenörler ; Ufuk Yurt, Bülent Uzuner

 

 

 


 

 

Editör: TE Bilişim