Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Ligde mücadele edip yenilgisiz yükselme maçlarına katılmaya hak kazanan temsilcimiz Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımı Afyon'a gitti. 


Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımı bu gün saat : 19:00'da Afyon'da ilk karşılaşmasına çıkıyor. Seramiksan ile ilk maçını yapacak olan Bor Belediyespor 16 Nisan Salı günü Ordu Telekom ile 17 Nisan Çarşamba günü ise Ataşehir takımı ile karşılacak. 


Karşılaşmaya Bor İlçesi'nden takımlarına destek vermek için Bor Belediyespor'un taraftar grubu Çılgınlar51 bir otobüs ile Afyon'a gitti. 




 3.Lig Bayanlar final müsabakaları bugün(15 Nisan) oynanacak maçlar ile başlayacak.

Afyon Atatürk Spor Salonu´nda oynanacak final karşılaşmalarında I. Grup'ta ve II. Grup´ta yer alacak takımlar şöyle;

 

I.Grup                                   II.Grup

Anemon Hotel                     Ataşehir Bld.

Bartın Polisgücü                 Bor Bld.

Tarsus Bld.                         Ordu Telekom

Yeni Hendek                       Seramiksan

 

Finale kalan takımlar, 15-17 Nisan tarihleri arasında 2.Lig´e yükselmek için mücadele edecek.

Final karşılaşmalarının maç programları ise şöyle;

15 Nisan Pazartesi

I.Grup

13.00 Anemon Hotel-Tarsus Bld.

15.00 Bartın Polisgücü-Yeni Hendek

II.Grup

17.00 Ataşehir Bld.-Ordu Telekom

19.00 Bor Bld.-Seramiksan

16 Nisan Salı

I.Grup

13.00 Yeni Hendek-Anemon Hotel

15.00 Tarsus Bld.-Bartın Polisgücü

II.Grup

17.00 Seramiksan-Ataşehir Bld.

19.00 Ordu Telekom-Bor Bld.

17 Nisan Çarşamba

I.Grup

10.00 Yeni Hendek-Tarsus Bld.

12.00 Anemon Hotel-Bartın Polisgücü

II.Grup

14.00 Seramiksan-Ordu Telekom

16.00 Ataşehir Bld.-Bor Bld.



BOR BELEDİYESPOR BAYAN VOLEYBOL TAKIMI ANTRENÖRÜ EMRAH ÇALGIN VOLEYBOLUN SESİ SİTESİNDE YAYINLANAN SÖYLEŞİSİ AŞAĞIDADIR. 

Niğde’nin güzel ilçesi Bor ve orada bir voleybol takımı, 2011-2012 sezonu ile ilk kez bölgesel ligine katılan Bor Belediyespor bayan voleybol takımı, bölgesel ligde oldukça başarılı müsabakalar çıkararak ve tüm maçlarını kazanarak 3. Lige yükselmeye hak kazanmışlardı.

Bu sezon ise 3. Ligde son derece iyi bir performans göstererek yine tüm maçlarını kazandılar ve namağlup D grubu birincisi olarak 2. Lige yükselme play off oynamaya hak kazandılar. Voleybol şubesi açıldığından beri bölgesel lig ve 3. Lig olmak üzere 31 resmi maça çıkan Bor Belediye, hiç mağlubiyet görmeyerek dikkatleri üzerilerine çekti.

Şimdi 15 Nisan’da Afyon’da başlayacak olan yükselme grubu maçlarında oldukça kuvvetli takımlar ile maç yapacak olan Bor Belediye’nin grubunda Seramiksan, Ordu Türk Telekom ve İstanbul Ataşehir takımları yer alıyor. Bor Belediyespor’un voleybol şubesinin kurulma  safhasında  ve sonrasında çok  emek  verenlerden biriside takım antrenörü Emrah Ragıp Çalgın, bu  sezon    takım  kaptanlığını  ise  Çiğdem Öztoprak yapmakta..

Görüşlerini aldığımız takımın antrenörü Emrah Ragıp Çalgın şunları ifade etti;
“Bor ilçesinin adının voleybolda başarılar ile söz ettirmiş olmaktan son derece mutluyuz. Biz sadece sportif anlamda bir takım şeyler başarmadık, 40.000 nüfuslu bir ilçede spor adına ve sosyal anlamda neler yapılabileceğini de göstermiş olduk. Ailelerin izlediği salonun dolu olduğu bir ortam oluşturduk. Tüm rakiplerimize saygı duyduk, onları misafirperverce çiçeklerle ilçemizde ağırladık. Sportmenliği, centilmenliği ön planda tuttuk, spor ruhunu asla kaybetmedik, herkesin severek ve heyecanla izlediği ve zamanla taraftar grubunun da oluştuğu bir duruma geldik. Taraftar grubumuzun adı Çılgınlar 51.

Bununla beraber takım içinde sevgi ve saygıya önem verdik. Samimiyetten, doğruluktan ayrılmadık ve çalıştık. Neticelerini alıyor olmak son derece mutluluk verici. Şimdi güçlü takımlar ile 2. Lige yükselme müsabakalarımız var. Hepsine saygı duyuyoruz, hiçbir rakibimizi küçümsemiyor ve yine hiçbir rakibimizi gözümüzde büyütmüyoruz. Hazırlıklarımızı son derece iyi bir şekilde yaptık, sonucu hep birlikte göreceğiz. Ben takımıma bu noktada güveniyorum.

Son olarak şunu ifade etmeliyim ki bu süreç boyunca bizlerle hep beraber olan deplasmanda dahi yanımızda olan Bor Belediye Başkanımız Sayın Sıtkı Erat’a, Belediye meclis üyelerine, maçlarımızı sıkı bir şekilde takip eden protokole, çok emek veren kulüp yönetimine, kulüp başkanımız Fikret Daş’a, taraftar grubumuz Çılgınlar 51’e ve bizleri hiç yalnız bırakmayan Bor halkına sonsuz teşekkür ederim. Bir söz vardır tüm Anadolu bilir ‘Geçti Bor’un Pazarı Sür Eşeği Niğde’ye’  diye iş işten geçti anlamında, Bor’da hiçbir şey bitmedi ve geçmedi voleybol adına ise daha yeni başlıyor.”



http://www.voleybolunsesi.com/content.php?cid=09&id=16722&topic=2

Editör: TE Bilişim