Acıbadem Bayanlar Voleybol 3. lig'inde yoluna doludizgin devam eden Bor Belediyespor'un son kurbanı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi oldu.

 

Profesyonel lig'lerde yenilmezlik serisine devam Filenin sultanları deplasmanda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni 3-0 ' la geçti.

 

Oldukça çekişmeli geçen maçta Diyarbakır'lı sporseverlerin maça ilgisi büyüktü.

 

16'da 16 yaparak kırılması zor bir rekora imza atan Filenin sultanları setleri 25-14 ,25-20 ,25-20 alarak maçıda 3-0 kazandı.

 

İlçenin adının birçok Büyükşehir'de duyulmasından  ötürü mutlu olduğunu belirten Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ;'' Takımımızla gurur duyuyorum. Belediye olarak voleybola başladığımız günden itibaren sürekli galip geldik. İlçemizin adını birçok büyükşehir'de duyurmayı başardık.Yenilmez armada olan takımımızın son kurbanı'da Diyarbakır oldu. Yine yüzümüzü güldürmeyi başardılar. Bu başarının arkasında çok büyük azim ve çalışma var.İnşallah hedefimize emin adımlarla gidiyoruz.Bu galibiyet tüm Niğde'ye armağan olsun. Bu galibiyette başrol oynayan özellikle sporcularımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

 

Maç sonrası görüşlerini aldığımız Antrenör Emrah Ragıp Çalgın ise ;'' Acıbadem profesyonel 3.lig'inde her maç bizim için final havasında geçiyor, ekibimi daima bu inançla hazırlıyorum.Bugünkü rakibimiz bir büyükşehir takımı ve aynı zamanda bu ligin yıllardır tecrübeli takımı.Ancak oyuncularımız maç boyunca kararlılıkları ile rakibimize adeta nefes aldırmadı.Hepsini teker teker tebrik ediyorum.Hafta'ya yine bir Diyarbakır takımı olan Dicle Üniversitesi Sağlık Kültür sporla önemli bir maçımız var.Tüm halkımızı bu zorlu maça bekliyoruz.Bu galibiyette şehrimize armağan olsun'' dedi.


Editör: TE Bilişim