Bor  Belediyespor Bayan Voleybol  Bölgesel lig ekibi  hazırlık maçına  çıkıyor

2011 - 2012  Deplasmanlı Bayanlar  Voleybol  Bölgesel ligi 24-25 Aralık  Tarihinde başlıyor, ilimiz ve ilçemizin tek temsilci Bor Belediyespor  bayan voleybol takımı ilk haftayı maç yapmadan geçiyor, rakipleri Aksaray ve  Konya takımları birbirleri ile  karşılaşıyor. Yılbaşı hafta sonuda  maçlar olmadığı için ilk maçına içerde  7 Ocak Cumartesi günü çıkacak olan  ekibimiz bu maçı Bor Spor Salonunda oynayacak. Ancak maçların başlayacağı bu hafta  sonunu hazırlık maçı  ile geçirecek. Kayserinin güçlü ekibi Kayseri İl özel İdaresi ile 24.12.2011  Cumartesi günü saat  13.00 de  Bor Spor salonunda  hazırlık  maçı oynayacak. İl Özel İdaresi daha öncede hazırlık maçı  için bu sezon başında ilçemize  gelmiş ve 3. lig ekibi Ömürpen Şeker sporu yenmiş  kuvvetli bir bölgesel lig takımı. 


Konu ile  açıklama yapan takım antrenörü Emrah Ragıp Çalgın; "Müsabakalar  başlamadan  bir  hazırlık maçı yapmamız  iyi olacaktı, Kayseri ekibi bizlerle   maç yapmak istediler bizimde onlarında  ilk hafta bay olduğu için bu hafta sonuna kendilerini davet ettik. Cumartesi günü kendileri ile  hazırlık maçı yapacağız. Mevcut  oyuncularımıza ilaveten daha  önceden  tanıdığım  il dışından takımımıza  dâhil olan oyuncularla beraber ekibimizi kurduk, mevcut  oyuncularımızla 3,5 aydır hazırlanıyoruz  dışarıdan gelen oyuncularımızla da birlikte olduk birlikte olamadığımız  süreç de  de kendileri özel  antrenman  programı hazırladık ve uygulamaktalar. Ancak hazırlık maçına   il dışından gelen iki oyuncumuz  hazır  bulunamayacak tam kadro olamasak da  mevcut  kadromuzla mücadelemizi vererek eksikliklerimizi   görme şansına  kavuşacağız"” Dedi


Özveri ile  çalışan  Emrah hocaya yürekli sporcularına bu zorlu ligde başarılar dileriz. Hazırlık maçı da olsa sahne  alan  ekibimizi izlemeye destek vermeye gidelim.


Editör: TE Bilişim