BOR’da Voleybol sadece Ömürpen Şekerspor ve Bor Belediyespor’dan ibaret değil, alt yapıdan iyi voleybolcular yetişiyor.


Bor Atatürk İlköğretim Okulu Niğde Okullar arası voleybol il şampiyonasında küçükler, yıldız erkek ve yıldız kız kategorisinde büyük başarı gösterdiler.  

Bor İlçemizde 3. Ligde mücadele eden Bor Ömürpen Şekerspor  ve Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımlarının başarısı ve etkisi okullardaki voleybol çalışmalarını da etkiledi.  

Geçtiğimiz hafta Niğde İli Okullar arası Voleybol birinciliği müsabakalarında Bor Atatürk İlköğretim okulu Voleybol kategorilerindeki birincilikleri ile şampiyonaya damgasını vurdu. Daha önceki yıllarda da voleybol dalında çeşitli şampiyonlukları olan Bor Atatürk İlköğretim Okulu bu yılda adından söz ettiriyor.

Bor Atatürk İlköğretim okulu voleybol müsabakalarında Yıldız Kız voleybol takımı il birincisi  oldu, yine Yıldız Erkek Voleybol takımı il birincisi olurken, küçük kızlar voleybol takımı ise il üçüncüsü oldu.

Okul Beden Eğitimi Öğretmenleri Fatih Kirişçi ve Fazıl Tanır yönetiminde birincilik kazanan  Yıldız Kız ve Yıldız erkekler voleybol takımları İlimizi grup maçlarında temsil edecekler. 












Editör: TE Bilişim