Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün desteğiyle Bor 100.yıl stadyumu türbün üzeri kapatılarak türbün koltukları ve Stat girişlerinin parke taş döşenmesiyle yeni çehresine kavuştu.
 
 Bor 100. yıl stadyumuna yapılan yenilikleri yerinde inceleyen Milletvekili Muharrem Selamoğlu, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ve beraberinde bulunan heyet yapılan hizmetin Bor halkına hayırlı olmasını dilediler.
 
      Konu hakkında açıklama yapan İl Müdürü Metin Kaplan izleyicilerin stadyumundaki spor müsabakalarında ve resmi programlarda yazın sıcaktan, kışın yağışlı havalardan olumsuz etkileniyorlardı, türbün üstünün kapatılması ve yeni koltukların konulmasıyla sporsever halkımızın her türlü gösteriyi rahatlıkla izleyebileceğini belirtti, Bor Belediye Başkanımızın türbün yan boşluğuna Basketbol, Voleybol sahası ile Tenis kortu yaparak Bor ilçemizin ihtiyacı olan tesisleri yaparak, Türk sporuna kazandırdı. Stadyumun tek eksiğinin federasyon liginde ilçeyi temsil edecek güçlü bir takıma ihtiyacı vardır dedi. Stadyumun bakım onarımında ve yenilenmesinde desteklerini esirgemeyen Spordan Sorumlu Devlet Bakanımıza, Gençlik ve Spor Genel Müdürümüze, Valimize, Milletvekilimize, İl Özel İdaremize, Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere çok teşekkür etti.
 
Editör: TE Bilişim