Adana ilinde yapılan Okullar arası Grup Birinciliği Kros Müsabakalarında Genç Kızlar A kategorisinde Yarışan Sporculardan Şevval Özdoğan 1’inci, Aleyna Tok ise 2’inci oldu.

15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi Grup 1. si olarak 15 Ocak 2019 tarihinde Antalya ilinde yapılacak olan Türkiye Finallerine gitmeye hak kazandı.

Turnuva hakkında bilgi veren Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Ahmet Yavuz; Bu güzel başarıda emeği geçen 15 Temmuz Şehitleri Spor Lisesi Müdürü Yakup Evlice , Beden Eğitimi Öğretmenleri Davut Uğurlu ve Baki Yavuz , Niğde Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Sami Adem , Beden Eğitimi Öğretmenleri Şeref Ciniviz ve Tuğrul Burak Yazgı , 5 Şubat Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Yılmaz , Atletizm İl Temsilcisi Öğretim Üyesi Dr. Sedef Habipoglu , Gençlik ve Spor İl Müdürü Harun Turhan ve Spor Şube Müdürüz Bülent Özgüven’e  çok teşekkür ederim diyerek sözlerini noktaladı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Harun Turhan ise başarılardan dolayı Atletizm sporcularını , Antrenör ve Beden Eğitimi Öğretmenlerini tebrik ederek , başarılardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Editör: TE Bilişim