Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 20. hafta maçında Niğde Belediyespor, evinde konuk ettiği 1461 Trabzonspor’u 1-0 yendi.

5 Şubat Şehir Stadyumunda oynan ve havanın soğuk olmasına rağmen stadı dolduran taraftarında desteğini arkasına alan Niğde Belediyespor maça iyi başlayan taraf oldu.

Niğde Belediyesporlu oyuncu 20. dakikada ceza sahası içerisinde düşürülmesi sonucu maçın hakemi beyaz noktayı göstererek Niğde Belediyespor penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Niğde Belediyespor’lu oyuncu Uğur Ayhan kötü bir vuruş yaparak topu kalenin üstünden dışarı atarak penaltıyı kaçırdı. Maçın ilk yarısında başka önemli pozisyon olmazken iki takımda soyunma odalarına 0-0 eşitlikle gitti.

Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan Niğde Belediyespor 69. Dakikada İbrahim Alan’ın ceza sahası dışından topla birlikte geçerek rakiplerinden sıyrıldıktan sonra düzgün ve sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturarak takımını 1461 Trabzonspor karşısında 1-0 öne geçirdi.

Maçta başka gol olmazken hanesine 3 puanı yazdıran taraf Niğde Belediyespor oldu. Niğde Belediyespor aldığı bu galibiyetle 33upanla 5. Sıraya yükselerek liderle olan puan farkını 10’a indirdi.

1461 Trabzonspor ise 23 puanla 14. Sıraya geriledi.

Editör: TE Bilişim