Bor Belediye Başkanı Serkan Baran mazbatasını dahi almadan seçimlerdeki rakibi MHP Adayı Sıtkı Erat'ın kızının eczanesinin önünündeki kaldırımları söktürmüştü. Bu konununun haberini Sıtkı Erat'ın da beyanı ile  videolu şekilde yayınlamıştık.

İlgili Haber Aşağıda, Video ise yukarıda tıklayın. 

"Cumhur İttifakında BOR Çatlağı" Haberlerine Belediyeden Açıklama "Cumhur İttifakında BOR Çatlağı" Haberlerine Belediyeden Açıklama

Haberi yayınladığımızın  gecesi Bor Belediyesi Basın Bürosundan da konu ile ilgili belgeler gönderilmiş ve bunları da  habere eklemiştik. 

Konu ulusal medyada da yer aldı. Bir çok ulusal haber ajansı ve sosyal medyada Cumhur ittifakında çatlak şeklinde verildi. Bu paylaşımlar onlarca da yorum aldı. Konunun seçiminin hemen ikinci günü olması dikkat ve tepki  çekti. Bunu da Bor Belediyesi açıklamasında izah ediyor. 

Bor Belediyesinin açıklaması  gönderilen belgeler aynen aşağıda... 

KAMUOYUNUN DİKKATİNE !

Son günlerde Bor Belediyemiz tarafından aslına uygun hale getirilen imar uygulamamız sebebiyle kamuoyunda bir takım yalan haberlerin yapıldığını gördük. 

MHP'li Meclis Üyelerinden Ak Partili  Bor Belediyesine Anlamlı Teklif MHP'li Meclis Üyelerinden Ak Partili Bor Belediyesine Anlamlı Teklif

Bahsi geçen bölgede yapılan çalışmanın imar onayı dönemin belediye başkanı Sıtkı Erat tarafından 02.06.2017 tarihinde verilmiş ancak ERAT Eczanesi menfaatine bu plan uygulanmamıştır. Konuyla ilgili resmi evraklar ve CİMER şikayeti gönderinin EK’inde yer almaktadır. 

05.02.2024 Tarihinde kurumumuza ibraz edilen CİMER şikayetinin seçim dönemine denk gelmesi sebebiyle, herhangi bir gerginliğe yol açmaması adına uygulama seçim sonrasına bırakılmıştır. 

Bizler yürüttüğümüz görev sebebiyle halkın ortak çıkarını gözetmekle, halkın ortak kullanım alanlarına yapılan tecavüzleri ortadan kaldırmakla mükellefiz. 

Kamuoyuna saygıyla sunulur..

Whatsapp Image 2024 04 04 At 7.47.26 Pm

Whatsapp Image 2024 04 04 At 7.47.26 Pm (1)

Whatsapp Image 2024 04 04 At 7.47.27 Pm

Whatsapp Image 2024 04 04 At 7.47.27 Pm (1)

Editör: Selim GÖKEL