Niğde Belediye Sporun gurur kaynağı kayakçısı Ebru Tuncer, yetenek ve azmiyle bir kez daha ülkemizi gururlandırmaya devam ediyor. Bolu/Gerede'de düzenlenen Milli Takım Avrupa Kupaları eleme yarışmalarının ilk gününde, kadınlarda birinci olarak ülkemizi bu yıl da başarıyla temsil etme hakkını kazandı.

Niğde'de,  İşte Başkan, İşte Şampiyon Sloganları Niğde'de, İşte Başkan, İşte Şampiyon Sloganları

Ebru Tuncer'in zaferi, 20 Kasım- 18 Aralık 2023 tarihleri arasında Finlandiya, İsveç ve Norveç'te düzenlenecek Avrupa Kupası Yarışmaları için büyük bir umut ve heyecan yarattı. Milli kayakçımız, bu prestijli yarışmalarda ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil ederek adından söz ettirmeyi hedefliyor.

Başarılarına bir yenisini daha ekleyen Ebru Tuncer ve onun yanında olan antrenörü Mustafa İlçin, bu önemli anlarını değerlendirerek, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Emrah Özdemir'e teşekkür etti. Başarılarını 10 Kasım'da elde etmelerinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin yıl dönümü olması sebebiyle daha da anlamlı olduğunu belirtti.  Kendilerini daha da mutlu eden bu başarının, Niğde’nin spor alanındaki potansiyelini bir kez daha ortaya koyduğunu belirtti.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise sporcunun elde ettiği bu büyük başarıyla gurur duyduklarını ifade ederek, Ebru Tuncer'e ve antrenörüne tebriklerini iletti. Başkan Özdemir, sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olduklarını vurgulayarak, ilerleyen dönemlerde de Niğde’nin adını daha yüksek yerlerde duyuracak başarıların gelmesini temenni etti.

Editör: Selim GÖKEL