Niğde bilardo il birincisi Türkiye şampiyonası yolcusu Niğde bilardo il birincisi Türkiye şampiyonası yolcusu

Atölyelerde ortaokul ve lise başlangıç çağındaki gençler, tasarım – üretim, robotik kodlama, elektronik programlama, yazılım teknolojileri, havacılık ve uzay teknolojileri gibi alanlarda eğitimler aldılar. Geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeye amaçlayan proje kapsamında öğrenciler, yaratıcılıklarını sergileyerek birçok ürün elde ettiler. Eğitimler sonucunda öğrenciler tarafından ortaya çıkarılan ürünlerin tanıtılması için robotik ve kodlama proje şenliği düzenlendi. 
Niğde Valisi Mustafa Koç, proje şenliğine katılarak öğrencilerle bir süre sohbet etti ve üretilen projeler hakkında bilgi aldı. 
Vali Koç, burada yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin her şehrinde bulunan bu atölyeler, geleceğin bilim insanlarını, araştırmacıları veya girişimci olabilecek öğrencileri ortaya çıkarma konusunda önemli rol oynuyor. Ayrıca gençler burada aldıkları eğitimler ile Türkiye’nin gelişimine katkı sağlayan, üretken, yenilikçi bireyler olma yolunda önemli adım atıyor. Bu projede katkısı olan kurumlarımızı tebrik ediyor ve projenin başarıyla ilerlemesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 
Program, öğrencilerin projelerinin tanıtılmasının ardından protokol üyelerinin incelemelerde bulunması ve ödül töreninin yapılmasıyla sona erdi.