Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nde 2023- 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı başladı. Niğde Belediyesi her yeni akademik yılın başlangıcında olduğu gibi bu yıl da il dışından gelerek, yurtlara kayıt yaptıran öğrencilere ve ailelerine, merkez yerleşkede sıcak çorba ikramında bulundu.

ÜNİVERSİTE BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin bu yıl yeni kayıt yaptıran 6 bin öğrencisiyle birlikte 30 bine yakın öğrenci sayısına ulaştığını belirterek; “Üniversitemiz, şehrimizin sosyal, ekonomik ve kültürel açıdan gelişmesine önemli katkı sağlamaktadır. Niğde Belediyesi olarak, ilimizin adeta göz bebeği olan üniversitemizin ve sevgili öğrencilerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Üniversite öğrenimleri için Niğde’ye ilk kez gelen öğrencilerimize aile sıcaklığında bir ortam yaratmak için onları karşılıyor ve sıcak çorba ikramında bulunuyoruz. Öğrencilerimiz, şehrimizin bir parçasıdır ve bizler de onların her zaman yanındayız." Dedi.

NİĞDE BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

Üniversite öğrenimi için Niğde’ye gelen gençler ve aileleri, Niğde Belediyesi’ne sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ederek, memnuniyetlerini ifade ettiler.

Niğde'de  23 Nisan coşkuyla kutlandı Niğde'de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Editör: Selim GÖKEL