Niğde İl Defterdarlığı ve bağlı birimlerinden Muhakemat , Maliye, Muhasebe, Gelir Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlükleri eski Niğde Emniyet Müdürlüğü binasına taşındı. 

Uzun yıllardır Niğde Hükümet Meydanında hizmet veren Niğde Defterdarlığı  Bankalar Caddesi üzerinde bulunan Niğde Emniyet Müdürlüğü eski binasına taşındı. 

2020 yılında koyun alınan fiyata, bugün bir kilo pirzola alınıyor 2020 yılında koyun alınan fiyata, bugün bir kilo pirzola alınıyor

Niğde Emniyet Müdürlüğü'nün yeni binası yapılarak taşınması üzerine Bankalar Caddesinde bulunan iki ayrı hizmet binası boşalmıştı.  Emniyetin boşalttığı bina yaklaşık 4 yıl öncesinin tutarı ile 300 bin lira harcanıp tamir edilerek Niğde Belediyesine geçici olarak tahsis edilmişti. Bu süre içinde Niğde Belediyesi binası restore edilmiş ve iki yıl önce yenilenen binasına taşınmıştı. Niğde Belediyesinden boşaltılan eski emniyet müdürlüğü ana binası  bu sefer 800 bin liraya tamir edilerek Niğde Defterdarlığına tahsis edildi. Yanında bulunan ek hizmet binası ise sadece boya işlemi yapılarak arşiv olarak kullanıma sunuldu. 

Editör: Selim GÖKEL