Niğde Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Merkez’imizde Uyum Dönemi'ni başarı ile tamamlayan Genel Yetenek ve Sanat Alanı öğrenci velileri ile toplantısı yapıldı.

Niğde Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezi tarafından yapılan açıklamada; “ 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Merkez’imizde Uyum Dönemi'ni başarı ile tamamlayan Genel Yetenek ve Sanat Alanı öğrenci velileri ile toplantı gerçekleştirdik. Rehber öğretmen Sevgi ÇINAR Bilsem etkinliklerine benzer bir etkinlik ile toplantı açılışını yaparak velilerin birbirini tanımalarına yardımcı olmaya çalıştı. Merkez’imizin rehber öğretmeni İsmail DELİCE ise velililerimize bilsemlerde verilen eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunarak velilerin merak ettikleri sorulara yönelik açıklamalarda bulundu” denildi.

Bor İlçe Halk Kütüphanesinde Kültürel Söyleşilere Devam Bor İlçe Halk Kütüphanesinde Kültürel Söyleşilere Devam

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Niğde Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezinde Uyum Dönemi'ni başarı ile tamamlayan Genel Yetenek ve Sanat Alanı öğrencileri tebrik ederek, onların bundan sonraki Bilsem yolculuğunda başarılar dileyen Merkez Müdürü Ahmet Kılıç, Niğde Akşemseddin Bilim ve Sanat Merkezinin işleyişi hakkında velilere bilgi vererek toplantıyı sonlandırdı.

Editör: Selim GÖKEL