Muhtar Serdar Erdoğan; ‘Mahallemiz için var gücümüzle çalışacağız’ Muhtar Serdar Erdoğan; ‘Mahallemiz için var gücümüzle çalışacağız’

Belediyenin Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni ve sağlıklı borularla içme suyu hatlarını yenileyip yağmur suyu hatları döşerken, bir taraftan da kanalizasyon boruları döşeyerek şehrin yeraltı hizmetlerini çağın şartlarına uygun hale getiriyor. Fen işleri ekipleri ise yeni yollar ve kaldırım çalışmaları ile şehrin trafik ve ulaşımını rahatlatacak projelere imza atıyorlar.

MESAİ SAATİ GÖZETMEDEN ÇALIŞIYORLAR
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ve ekibinin mesai saati gözetmeden yaptığı çalışmalar şehre yepyeni bir çehre kazandırıyor.  Çalışmalar kapsamında, Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İnönü Mahallesi Murtaza Naile Uyanık İlkokulu çevresinde asfalt serimi ve kaldırım çalışmaları gerçekleştiriyor. Aynı zamanda Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri ise Ata Sanayi Bölgesi ve Hıdırlık mevkiinde altyapı çalışmalarına devam ediyor. 

ULAŞIMI DAHA KONFORLU HALE GETİRİYORUZ
Çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “İnönü Mahallesi Murtaza Naile Uyanık İlkokulu çevresinde asfalt serimi ve kaldırım çalışmaları gerçekleştirerek mahalle sakinlerinin ulaşımını daha konforlu hale getirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerimiz de Ata Sanayi Bölgesi ve Hıdırlık mevkiinde altyapı çalışmalarını sürdürerek bölgenin su ve kanalizasyon ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlamaktadır. Bu minvalde yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarını en modern tekniklerle döşeyen ekiplerimiz uzun yıllar dayanacak bir altyapıyı şehrimize kazandırmaktadırlar.” Dedi. 

DAHA YAŞANILABİLİR BİR ŞEHİR İÇİN ÇALIŞIYORUZ
“Yapılan bu çalışmaların amacı halkımızın yaşam standartlarını yükseltmek ve şehirdeki altyapı sorunlarını çözmektir.” Diyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Belediye olarak şehrimizin tüm bölgelerinde altyapı ve üstyapı çalışmalarına önem veriyor ve vatandaşların daha sağlıklı bir yaşam sürebilmesi için gereken çalışmaları yapıyoruz. Bütün amacımız hemşerilerimizin yaşam koşullarını iyileştirmek ve daha yaşanılabilir şehir ortaya çıkarmaktır.” Dedi.