"Geleceği birlikte inşa ediyoruz" şiarı ile yola çıkan AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Niğde'de katkıda bulunduğu bazı projelerin ikinci bölümünü dile getirdi. 

Her yönüyle milleti için çalıştığını belirten Vekil Uzkurt, Niğde'ye kazandırılmasında katkıda bulunduğu projeler hususunda yaptığı açıklamada;

İl Genel Meclis Başkanı Ömer Kılıç oldu İl Genel Meclis Başkanı Ömer Kılıç oldu

"İlimiz için bu projelerin hayata geçmesine dönük gerekli girişimlerde bulunup sıkı takibini yapıyoruz. Diğer taraftan da ilimizin her köşesini karış karış gezerek vatandaşlarımızın taleplerini ve şikâyetlerini dinliyor onlarla dertleşiyoruz. Böylece sizlerin bize verdiği emaneti taşımak, güveninizi boşa çıkarmamak ve sizlere layık olmak için var gücümüzle çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Milletvekili Cevahir Uzkurt, Niğde Yatırımlarını Anlattı Milletvekili Cevahir Uzkurt, Niğde Yatırımlarını Anlattı

Vekil Uzkurt'un göreve geldiği günden bu güne kadar ilimize kazandırılmasında katkıda bulunduğu diğer projeler;

Bor Enerji İhtisas Endüstri Bölgesinde yaklaşık 220 milyon dolarlık GES Yatırımı Projesi.

Tarım, Kırsal Kalkınma ve Hayvancılık alanında 1282 Proje


Doğalgaz olmayan ilçelere doğalgaz getirilmesi, stadyumun tamamlanması, Kapalı Cezaevi, ihtiyacı olan ilçelere Adliye yapılması ve Hızlı Trenin Niğde bağlantısının sağlanması için gerekli bürokrasi görüşmeleri yapıldı.

Sulama Alanında:

Niğde-Ulukışla Göleti
Niğde-Ulukışla Emirler Göleti
Niğde-Merkez Tepeköy Göleti
Niğde-Çiftlik Sultanpınarı Göleti
Niğde Çamardı Yeniköy Köyü 2. Kısım Taşkın koruma
Niğde Merkez Değirmenli Kasabası Taşkın Koruma
Niğde Merkez Yıldıztepe Kasabası Yukarı Havza Tedbirleri 2. Kısım Taşkın Koruma ve Niğde Merkez Bağlama Kasabası Taşkın Koruma 
Niğde Ulukışla Darboğaz Kasabası 2. Kısım Taşkın Koruma

Vekil Uzkurt Niğde'de yapılan hizmetlerin artarak devam etmesi, Türkiye genelinde özel bir konuma gelmesi için daha da sıkı çalışacağını belirtirken önümüzdeki dönemler için yeni projelerin sinyalini vermeyi de ihmal etmedi.

İlk Bölüm BURADA TIKLAYIN

İkinci Bölüm BURADA TIKLAYIN

Editör: Selim GÖKEL