Bölgesel Amatör Lig 6. Grubunda bu hafta oynanacak maçlarda çoğu takım kendi göbeğini kesecekler.

Kırşehirspor evinde grubun ikinci yarısında büyük sürprizler yapan Azatlıspor’u konuk edecek ve bu maçta dananın kuyruğu kopacak gibi, Azatlıspor cephesi tüm hazırlıklarını Kırşehirspor’un üzerinde yaparak düşme hattından kurtulmak için puan ve puanlar arayacak. Azatlıspor ligin flaş ekiplerinden olduğunu son 4 haftada oynadığı karşılaşmalarla gösterdiler ve tek hedefleri Kırşehirspor deplasmanında puan veya puanlar toplamak.Kırşehirspor ise geçen haftayı bay geçerek Azatlıspor karşılaşmasına hazırlıklarına devam ettiler.Mutlak galibiyet parolası ile Azatlıspor karşısına çıkacak Kırşehirspor bu maçtan galip ayrılarak yükselişini devam ettirmek istiyor.

Çankırı Belediyespor geçen hafta aldığı galibiyet sonrasında evinde Kazan Belediyespor’u konuk edecek ve bu karşılaşma orta sıralarda yer alan iki takımının birbirlerine karşı üstünlük göstermeleri ve güçlerini göstermek için fırsat, Çankırı Belediyespor ve Kazan Belediyespor maçı analizlerime göre çok zorlu geçecek ama bu karşılaşmadan bir beraberlik bekliyorum.

Kayseri Yolspor evinde Sivas Emniyetsporgücünü ağırlayacak ve bu karşılaşma iki takım içinde çok zorlu geçecek. Kayseri Yolspor düşme hattının en dibinden kurtulmak için mücadele ederken Sivas Emniyetsporgücü ise alttaki takımların kendini yakalamaması için puan veya puanlarla dönmek istiyor.Eğer Sivas temsilcisi bu maçtan galip ayrılırsa büyük avantaj elde edecek.

Yeni Altındağ Belediyespor ise evinde Nevşehirspor’u konuk edecek iki takımda üst sıralara yükselmek istiyor Yeni Altındağ Belediyespor eğer bu karşılaşmadan galip ayrılırsa şampiyonluk için umutlana bilirler.Nevşehirspor ise geçen hafta aldığı galibiyetten dolayı moralleri yükseltti ve bu karşılaşmada mutlak üç puan için sahaya çıkacak.

Düşme hattından kurtulmak isteyen Yıldızeli Birlikspor evinde Hacılar Erciyesspor’u konuk edecek Yıldızeli Birlikspor bu karşılaşmadan galip ayrılırsa 10 puan ile 11. sırada yer alan Hacılar Erciyesspor’u geride bırakacak ve 11.sıraya yükselerek bir haftada olsa düşme korkusundan uzaklaşacak. Hacılar Erciyesspor ise Kayseri takımları arasında şuan 2. sırada yer alıyor ve bu pozisyonunu kaybetmek istemiyor Hacılar Erciyesspor eğer mağlup olursa playof oynama şansını kaybedebilir.

Şampiyonluğun bir numaralı adayı Yozgatspor evinde Kayseri Şekerspor’u konuk edecek geçen hafta Kayseri Şekerspor Kırıkkalespor’a çelme takarak şampiyonlukta büyük bir yara almasına sebep olmuştu. Kayseri Şekerspor geçen hafta yaptığı gibi bu karşılaşmada Yozgatspor’a çelme takmak istiyor. Yozgatspor ise tüm hazırlıklarını tamamlarken Kayseri Şekerspor’u evinde mağlup ederek Şampiyonluk yolunda Kırıkkalespor’u geride bırakmak istiyor.

Şampiyonluk mücadelesi veren diğer takım Kırıkkalespor ise geçen hafta Kayseri Şekerspor deplasmanında 2 puan bırakarak büyük bir yara almıştı. Kırıkkalespor bu haftayı bay geçiyor ve Yıldızeli Birlikspor deplasman hazırlıklarına devam ediyor.