Kahraman Şehidimiz Hikmet ASLAN, Son Yolculuğuna Uğurlandı Foto Galeri: Kahraman Şehidimiz Hikmet ASLAN, Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kuzey Irak’ta yürütülen Pençe-Kilit Operasyonunda şehit düşen kahraman askerimiz Piyade Uzm. Çvş. Hikmet ASLAN, memleketi Değirmenli Kasabası’nda düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Törene; Vali Cahit ÇELİK, Milli Savunma Bakan Yardımcısı   Alparslan KAVAKLIOĞLU, AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr.   Cevahir UZKURT, MHP Niğde Milletvekili   Cumali İNCE, Niğde Belediye Başkanı   Emrah ÖZDEMİR, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Lojistik Komutanlığı Kurmay Başkanı Tuğgeneral  Veli DOĞAN, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Sağlık Ocağının Engelli Asansörü Çalışmıyor Sağlık Ocağının Engelli Asansörü Çalışmıyor

Şehidimizin öz geçmişinin okunması ile başlayan törenin ardından şehidimizin cenaze namazı kılınarak Şanlı Türk Bayrağımıza sarılı naaşı binlerce vatandaşımızın katılımı ile gerçekleşen kortej yürüyüşü ile Değirmenli Kasabası kabristanında ebediyete uğurlandı.

Kahraman Şehidimiz Piyade Uzm. Çvş. Hikmet ASLAN’ın naaşına sarılı Şanlı Türk Bayrağı ve fotoğrafını Kahraman Şehidimizin ailesine teslim eden Vali  Cahit ÇELİK ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı   Alparslan KAVAKLIOĞLU Kahraman Şehidimizin ailesine taziyelerini ileterek, başsağlığı diledi.

Editör: Selim GÖKEL