Her gün başka bir şokla uyanıyoruz. Acaba bugün kim tutuklanacak diye düşünmüyor değilim. Beni şaşırtan asıl nokta bu olayların yıllarca aylarca saklanıp bugün ortaya çıkması. Darbe, kopya, suikast, şike;  bugünlerde bu kelimeleri o kadar çok duyuyoruz ki.
Can damarımız dediğimiz ordumuz bugün bir bir içerde gözaltında ya da halen hapiste yatıyor. Sonra her gün köşe yazılarını haberlerini okuduğumuz gazeteciler içerde. ÖSYM, KPSS skandalları ve belki de en önemlisi diyorum çünkü Türk milletinin sadece zevk için her şeyi göze alabileceği futbol; ne oldu şimdi yapılmak istenen ne nedir?  Eğer bir suç varsa cezası çekilir ama yapılan açıklama “küme düşmüyor Avrupa ya da gidiyor” şimdi bu işte terslik var eğer suç yoksa neden içerdeler eğer varsa cezası bu mu? Yani aslında bu kişileri yakalamak bir başarı mı? Belki bu etik bir yaklaşım değil suçlular cezalarını çekmek zorunda ve adalete teslimi yapılmalı. Sonsuz güvenimiz var merakla bekliyoruz yeni bombaları.
         Yine gündemde olan bir konu Başbakanın dediği gibi CHP tükürdüğünü yaladı. Peki bu kavgalar bu iddaalar nerde kaldı? Kızdığım bu işte yanlış ya da doğru onu tartışmıyorum. Ama bir söz varsa arkasında olmak gerekmez miydi? Hani nerde BALBAY ya HABERAL hangisi serberst... Bana göre bir uzlaşmanın sağlanması demokratik açıdan iyi tabi ki o zaman bu kıyamet neden koptu elde edilen bir sonuç yok. Şimdi bir şeyleri daha iyi anlıyorum. Bugün iktidarın nasıl olunduğunu. Onaylamıyorum çünkü bugün Kılıçdaroğlu Başbakana o kadar kızmasına rahmen yine onun sözüne geliyor. MHP ise sessiz kalmayı tercih ediyor. Anayasan memnun değiller yönetimden memnun değiller işte uzlaşmada sağlandı hadi buyurun meydan sizin yapın halkın yararına oldu da kim karşı çıktı ki!