Türkiye harp malulü gaziler şehit dul ve yetimleri derneği Niğde şube başkanı Ramazan Yıldız   Hakkari'de PKK'nın bombalı hain saldırısında anne Nurcan Karakaya ile birlikte 11 aylık Bedirhan Mustafa Karakaya’nın şehit olması üzerine açıklamada bulunarak, Bebek Katilleri Şehitlerimizin Kanında Boğulacaksınız açıklamalarında bulundu.

Yıldız, “ Geçmişi yüzlerce bebek katletmekle geçen hain terör örgütü PKK, bu acı olayı gerçekleştirerek bu kanlı ünvanlını bir kez daha tescil  etmiştir. Yılarca bebek kadın genç, yaşlı, öğretmen, sivil asker, polis demeden binlerce vatandaşımızı katleden terör örgütü PKK’yı şirin göstermeye, masum göstermeye çalışanlar, uluslararası şer odakları bilmelidir ki bu olayda sizin en büyük payınız vardır. Sıkıştıkları yerlerde demokrasi, özgürlük ve  insan hakları gibi bariz cümleleri ağızlarına alıp kirli  emelleri şirinleştiren PKK destekçileri şimdi neredesiniz. Neden  susuyorsunuz, neden sesiniz çıkmıyor. Bu masum Nurcan  bacımızı ve bu masum Bedirhan bebeğimizin en doğal hakkı olan yaşam hakkı elinden alınmışken insan hakları savunucuları hainler alçaklar şerefsizler neredesiniz. Yoksa sizin nazarınızda sadece alçak teröristlerin, anarşistlerin mi insan hakkı var” dedi.

Masum bir anne masum bir bebeğin katledilmesi karşısında susanlar ve klavye kahramanları bilmelidir ki hepsi birer dilsiz şeytandır diyen Yıldız; “ Canını bayrak, vatan ve millet uğruna adamış biz şehit aileleri ve gaziler olarak devletimizin asker ve polisine yönetici ve bürokratlarına terörle mücadeledeki kararlı ve üstün gayretlerini destekliyor hiç bir şehidimizin kanının yerde kalmayacağına yürekten inanıyoruz.  Söz konusu vatansa teferruatını yine yaparız. Bu menfur saldırıyı yaparak daha 11 aylık bebeği ve annesini katleden alçak hainleri sözde demokrasi ve insan hakları savunucusu soysuzları bir kez daha kınıyor ve lanetliyoruz” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim