Niğde’de 8 yıldır yayın hayatını sürdüren Türkiye’de Yeni Yıldız Gazetesi el değiştirdi. Gazetenin yeni sahibi Uğur Mart oldu.

Yeni Yıldız Gazetesi sahibi Şerife Türkeş Kanaatbilen, tarafından uzun yıllar Niğde’ye hizmet eden gazete,  varılan anlaşma sonucunda Detay Medya Grubunun Sahibi Uğur Mart’a devredildi. Yeni Yıldız Gazetesi’nin satın alındıktan sonra Detay Medya çatısı altındaki Detay Haber Gazetesi ile birleştirilerek Türkiye’de Yeni Yıldız Gazetesi adı altında tek gazete olarak yayın hayatına devam edecek.

Yeni Yıldız’ın Yeni Sahibi Uğur Mart, “Yeni Yıldız Gazetesi’nin Detay Medya Ailesine katılmasıyla birlikte yayın ağımız daha da büyümüştür. Bu büyüme sayesinde Niğde’ye kendi alanımızda daha iyi hizmet etme imkanı bulacağımıza inanıyorum. Ayrıca Niğde’ye hizmet eden ve etmeye çalışan şahıs ve kurumlara da desteklerimiz bu sayede artadak sürecektir.” Dedi.


Satış işlemleri sırasında kendilerine kolaylıklar sağlayan Şerife Türkeş Kanaatbilen’e de teşekkür eden Uğur Mart, “Şerife Hanımın Niğde’ye sağladığı katkılar unutulmayacaktır. Bunda sonrada Niğde için çalışacağına eminim. Şerife Hanıma bundan sonraki iş ve özel hayatında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

“Niğde için bizde varız” diyen Uğur Mart, Yeni Yıldız ile birlikte nigdemiz.com, detayhaber.com.tr yayın kuruluşlarının yanı sıra Detay Haber Ajans, Detay Reklam Ajansı ve Detay Ofset Matbaacılık adlı işletmeleriyle de Niğde’ye hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.




Editör: TE Bilişim