Niğde Belediyesi tarafından yapılan köy terminali açılışı protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirdi. Açılışta Niğde Milletvekilleri Selim Gültekin, Yavuz Ergun, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir konuşma gerçekleştirdi.


Açılış saygı duruşu ve istiklal marşı okunması ile başladı

Açılışta konuçma yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ; Bugün güzel bir vesile ile sizlerle beraberiz.Ülkemizde yaşanan afetlerden dolayı mağdur olan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve hayatını kaybeden tüm vatandaşlara allahtan rahmet diliyorum. Eski terminalimizin malesef yarısı yıkılmış, harabe olmuş bir haldeydi.Göreve gelir gelmez söz verdiğimiz gibi yeni köy terminalini yapacaktık.Göreve gelir gelmez de ilk yaptığımız icraatta bu oldu.Köy terminalimiz içersinde 65 tane peron, 16 tane iş yeri ve  bir adet büromuz var'dedi.

Özdemir ;Niğde Belediyesi olarak göreve geldikten sonra 51 milyon TL borcumuzu azaltık,gelirimizi %62 artırdık ve arıtma tesisini faliyete geçirdik. Kale bölgemizde ise koruma ve yenileme projemiz son hızıyla devam ediyor yakın bir zaman da kale projemizin ihalesini yapacağız'dedi.

Ata Sanayi Sitesinin Yolları Havaalanı Pisti Gibi Oldu Ata Sanayi Sitesinin Yolları Havaalanı Pisti Gibi Oldu

Vatandaşlar ve protokol üyelerinin yeni terminal gezisi sonrasında açılış sona erdi.
 

Editör: TE Bilişim