Niğde Veteriner Hekimler Odası yeni dönem seçilen Yönetim kurulu, Haysiyet divanı ve büyük kongre delegeleri ni temsilen ( Başkan Saffet Güçlü, Genel Sekreter M. Akif koçak, Yön. Kur. Üyesi Sadık Ünsal, Haysiyet Divanı Üyeleri: Nazmi Şimşek, Bülent Cengiz, Büyük Kongre Delegeleri: Emin Aslan,Sedat Gayır, Denetleme kurulu: Hüseyin Nortçu, Ö. Serdar Kızar) Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Türkmen'i  makamında ziyaret etti. 

Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Saffet Güçlü : ' Aldığımız eğitim nedeniyle uzmanlığımız olan  hayvan sağlığı, halk sağlığı, gıda güvenirliği ve çevre sağlığı konularında sivil toplum kuruluşu olarak memleketimize faydalı hizmetler vermeye azami gayret edeceğiz. Bu sebeple başta İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile toplum yararlı projelere imza atmak istiyoruz. Niğdemizin ekonomisinde önemli yeri olan tarım ve hayvancılık sektörüne yönelik proje çalışmaları ile hem ekonomik ve hem insan sağlığını ilgilendiren konularda önemli katkıda bulunmayı hedefliyoruz.'dedi.

Ziyaret sırasında  İl Müdürü Murat Türkmen ise : 'Niğde Veteriner Hekimler Odası yönetimimiz hayırlı olsun. Bakanlık olarak misyonumuz Ülkemizin ve dünya pazarlarının ihtiyacı olan, güvenilir gıda ve kaliteli tarım ürünlerine erişebilirliğini gerçekleştirmek, tarımsal ve ekolojik kaynakların sürdürülebilirliğini sağlamak, kırsal alanda yaşam standardını yükseltmek amacıyla politika belirlemek ve uygulamaktır, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak bu yönde faaliyetlerimiz oldu ve daha büyük hizmetler yapmayı hedefliyoruz. Konularımız içerisinde yer alan hayvan sağlığı ve gıda güvenliğinde görev yapan veteriner hekimlerimiz var; ve bu sektörde hizmet veren veteriner hekimlerimizin oluşturduğu Veteriner Hekimler Odasının toplum yararına yağacağı faaliyetlerine destek vereceğiz'. dedi
Editör: TE Bilişim