AK Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, 2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ve İlköğretim haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladılar. Ülkemizde eğitim kalitesinin her geçen gün daha da yükseldiğine işaret ettikleri mesajda vekiller, eğitimde başarılı bir çıtayı yakalayan ilimizin yeni eğitim öğretimin döneminde başarısını koruması temennisinde bulundular.
Kavaklıoğlu: “Niğde eğitimde sürekli başarılarını artırıyor”
Alpaslan Kavaklıoğlu, mesajında şu ifadeleri kulandı: “Geleceğimizin şekillenmesi ve ülkemizin gelişimini tamamlamasında eğitim ve öğretimin her geçen gün önemini artarken yeni bir eğitim öğretim döneminde daha geleceğimizi emanet edeceğiz değerli çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni başarılara doğru koşmalarının heyecanını bir kez daha hep birlikte yaşıyoruz. Ülkemiz son dönemde eğitimde sürekli yükselen bir çıtayı korumaktadır. Eğitimde başarılı bir seviyede olan ilimizin bu başarılara ulaşmasında yoğun çaba, özveri ve emek sarf eden başta velilerimiz olmak üzere tüm okul yöneticilerimizin, idarecilerimizin, öğretmenlerimizin ve geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılında da başarılarını artırarak sürdüreceğine olan inancımla sevgi ve saygılarımı sunuyor, yeni dönemin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum”.
Selvi: “Cumhuriyet tarihinde ilk kez eğitim bütçeden en fazla payı aldı”
Ömer Selvi ise şunları söyledi: “Yeni eğitim ve öğretim dönemi ülkemiz gibi ilimizin de gelişmesi ve kalkınmasında önemli bir yıl olacak. Milletimizin aydınlık yarınlara ulaşmasında önemli mesafeler kat edilecek. Bizler için eğitimin önemi büyük. Hükümetimiz döneminde Cumhuriyet tarihinde ilk kez eğitim bütçeden en fazla payı aldı. Gençlerimize ve geleceğimize verdiğimiz önemi ve değeri her biliyor. Ülkemizde eğitimde büyük başarılar elde edilirken ilimizde de eğitim alanında önemli başarılar yakalandı. Gittikçe de gerek eğitim kalitesi gerekse de fiziksel donanımlar açısından iyi bir gelecek öngörmekteyiz. Ben de bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim ve öğretim yılının tüm Milli Eğitim çalışanları, öğretmen ve öğrencilerimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını, başarıların daim olmasını diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum”.
 
Editör: TE Bilişim