Niğde merkeze bağlı İçmeli köyüne giden Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, köyde  yaklaşık 70 metre uzunluğundaki vatandaş kuyruğuyla karşılaştı.

İlçe, belde, köy ve mahallerde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun, görüş ve taleplerini dinlemeye devam eden Vali Yılmaz Şimşek, Niğde Merkez İçmeli Köyü ve Çamardı İlçesine bağlı Kocapınar ile Orhaniye köylerini ziyaret etti.

İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Köy Muhtarları ve ilgili Kurum Müdürlerinin hazır bulunduğu ziyaretlerin ilkini Merkeze bağlı İçmeli Köyüne gerçekleştiren Vali Yılmaz Şimşek, burada köy sakinleri ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda il Özel idaresi tarafından gerçekleştirilen yatırımlardan bahseden konuşan Vali Şimşek, “Şehir merkezlerinde ne varsa köylerimizde de onların olması için çalışıyoruz. Amacımız, vatandaşa hizmeti en sağlıklı ve en verimli bir şekilde ulaştırmaktır. Kilitli parke, asfalt ve içme suyu sorunlar çözüme kavuşturuluyor. Ayrıca, köylerimizdeki altyapı iyileştirme çalışmaları ve yol yapım çalışmaları da son hızıyla devam etmektedir. Öte yandan yine Özel İdaremiz tarafından İçmeli Köyümüzü de kapsayan Dikilitaş- Kavlaktepe arasında 9 km’lik yolumuzu otoban kalitesinde sıcak asfaltla kaplattık. Köylerimiz, şehrimizin kalkınmasına önemli destekler vermektedir. Devletimiz de köyde ikamet eden vatandaşlarımızın bu çalışmasını karşılıksız bırakmıyor. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Köylerimize verdiğimiz önem ve götürdüğümüz hizmetler tüm hızıyla devam edecektir. Köy muhtarları da vatandaşlarımızla devletimiz arasında iletişimi iyi sağlasın ve onların sorunlarını bize iletsin; biz de köyde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını çözerek huzur seviyesini yüksek tutalım” dedi.

İçmeli köyünde gerçekleştirdiği toplantının ardından Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, Çamardı ilçesine bağlı Kocapınar ve Orhaniye köylerinde düzenlenen toplantıda Vatandaşlarla bir araya gelerek sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Ulaşım, sağlık, eğitim, içme suyu, tarım ve elektrik gibi konu başlıklarının görüşüldüğü toplantıların ardından Vali Yılmaz Şimşek kendisine iletilen sorunların biran önce çözüme kavuşturulması konusunda ilgili Kurum Müdürlerine talimat verdi.
 
 
Editör: TE Bilişim