Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Esenbey Mahallesi, Paşakapı ve İstasyon Caddesi üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Esenbey Mahallesi, Paşakapı ve İstasyon Caddesi üzerinde bulunan esnaflarla sohbet eden Vali Şimşek, sorun ve talepleri dinledi. Bir kahvehanede vatandaşlarla da görüşen Vali Şimşek "Esnafımızın ve vatandaşlarımızın dile getirdiği sorunların çözümü, daha mutlu ve huzurlu bir yaşam için gerekli. Biz kamu görevlerine düşen en büyük sorumluluk, vatandaşlarımızca dile getirilen sıkıntıların giderilmesi için gerekli tüm çalışmaları yapmak. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz muhtarlarla buluşmalarımız ile esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizde bizleri iletilen sorunların çözümü için ilgili kurum ve kuruluşlara gerekli talimatları veriyor ve takip ediyoruz" dedi.

Vali Şimşek; “ devlet, vatandaş kucaklaşmasının önemine işaret ederek, "Devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağız. Kadim kentte bin yıldır devam eden barış ve huzur ikliminin daha da güçlendirilmesi, kentin daha yaşanılabilir bir konuma getirilmesi amacıyla vatandaşların görüş ve önerileri bizim için önemli ve değerli olacaktır." diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim