Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 31 Mart'ta görevleri sona erecek olan İl Genel Meclisi üyeleri ile İl Özel İdaresinde düzenlenen veda programında bir araya geldi. Vali Yılmaz Şimşek başkanlığında düzenlenen programa İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin ve Meclis Üyeleri katıldılar.

Düzenlenen programda 19 meclis üyesine bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı tek tek teşekkür eden Vali Yılmaz Şimşek, “Başta İl Genel Meclis Başkanımız ve Genel Sekreterimiz olmak üzere siz kıymetli meclis üyelerimize uyum içerisinde çalışarak ilimize yapmış olduğunuz hizmet ve katkılarınızdan dolayı sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan köy ziyaretlerinde muhtarlar ve vatandaşlarla sık sık bir araya geldiklerinin altını çizen Vali Yılmaz Şimşek, “ Vatandaşlarımızın taleplerinden ve bizim gözlemlerimizden anlaşıldığı gibi Yol, çöp, kanalizasyon ve  sağlıklı içme suyu sorunu gibi birçok sorun hallolmuş durumda. 

Meclis üyelerimizin tamamı ortak bir paydada birleşerek güzel, sorunları çözülmüş, vatandaşın rahat ve huzur içinde yaşadığı bir Niğde için önemli işlere imza atılmasını sağlamış.

Meclis Başkanımız ve üyelerimizin aynı amaç için uyum içinde çalışması neticesinde beş yılda çok önemli aşamalar kat edilmiş. Bu bizler için oldukça mutluluk verici bir olay.  Ben tekrar sizlere vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.


 
Editör: TE Bilişim