Niğde İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün “Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Proje Yarışmasının” birincisi Hanife Tan’a moral ziyareti.

 

Niğde Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Türkmen, Niğde Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğün Koordinasyon ve Finansal Şube Müdürü Hacı Yusuf Parlak, Bor İlçe Müdürü Nazmi Kayalı, Bor Ziraat Odası Başkanı Nurettin Eriç ve Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Proje Yarışması’nda birinci Hanife Tan’ı ziyaret ettiler.

 

Ziyarette Hanife Tan’ın yarışmada gösterdiği performansın çok iyi olduğu ve Kayseri’de yapılacak olan bölge elemelerinde de başarılı olması dileğinde bulunuldu. Özellikle Niğde’de bulunan kadın çiftçilerin önümüzdeki yıl bu yarışmaya daha çok ilgi göstereceğinin şimdiden belli olduğu vurgusu yapıldı.  

 

Niğde Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Murat Türkmen; “Hanife Tan’ı başarısından dolayı tekrar kutluyorum. Kayseri’de de Niğde’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Yarışma günü Niğde Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Bor ilçe müdürlüğü olarak yanında olacağız ve desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

KAYSERİ’DEKİ  NİĞDELİLERİN

SEYİRCİ DESTEĞİNİ BEKLİYORUM

Hanife Tan, “Yoğun bir tempo ile çalışmalarıma devam ediyorum. Moral ve motivasyon olarak iyi durumdayım. Niğde’yi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Beni sınava hazırlayan Güldenur hanıma özellikle teşekkür ediyorum. Eşimin ve yeğenimin desteği bu konuda çok büyük ve çalışmalarımda bana yardımcı oluyorlar. 17 Nisan’da Kayseri’de birinci olmak için elimden geleni yapacağım. 17 Nisan’da Kayseri’de yapılacak yarışmaya Kayseri’de bulunan tüm Niğdelilerin katılacağını ve büyük bir seyirci desteğinin olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

 

Ziyaret esnasında Bor İlçe Müdürü Nazmi Kayalı başarı belgesi verdi. Bor Ziraat Odası Başkanı Nurettin Eriç ve Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz 10. Kadın Çiftçiler yarışıyor yarışmasında birinci olması ve Bahçeli Kasabası’nın adının duyurulmasını sağladığı için Hanife Tan’a teşekkür belgesi ve birer çeyrek altın hediye ettiler.

Editör: TE Bilişim