Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Taygur, merhum Murat Zeren’in Esnaf ve Kefalet kooperatifi başkanı seçilmesinin yıldönümünde onu unutmadı.

 

Taygur yaptığı yazılı basın açıklamasında ; “Merhum başkanımız Murat Zeren’in S.S. Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığına seçilmesinin ardından acısıyla ve tatlısıyla tam 1 yıl geçti.

 

 Murat Zeren 2012’inin soğuk Şubat Ayının tam 14’inde bu kutlu vazifenin sancağını gururla şanla şerefle dalgalandırdı. 14 Şubat’ta yaşadığımız heyecan 13 Temmuz 2012 tarihinde yasa boğuldu. Beklenmedik bir acı haber ile sevenleri gözyaşlarına boğuldu. İnanamadı kimse kabul edemedi. Genç yaşta çok başarı sığdırdı kısa hayatına. Aynen Niğde’yi alırken yüreğine Niğde’de onu bastı sinesine.  Elim bir kaza acı bir haber ile adeta sarsıldı kabul edemeyen yürekler… Ve gitti… Sevenleri ardında, binlerce duayla, bilenlerce helallikle uğurladı sonsuzluğa. Merhum başkanımızın ardından yani 13 Temmuz 2012’den bu yana her gün andık rahmetle duayla. Ne unuttuk nede unutturduk Murat Zeren adını yüreklerden. Aynı bayrağı görevi devraldığımız günden Niğde semalarına bugün olduğu ve yarında olacağı gibi şanla şerefle yüceltmeye devam edeceğiz.

 

Genç yaşta büyük insandı Murat Zeren. Bilirdi büyük hedeflerin tüm engellere karşı zor olduğunu, ömrün o hedefle bütünleştiğini, o hedefin yaşamı  anlamlı kıldığını bilirdi. İşte bu büyük yürek Murat Zeren’dir.  Aynı baba gibi, kardeş, abi, dost ve  arkadaş gibi. Aynı gözü yaşlı masum evlat, ağarmış saçlı büyük gibi. O  dünya zevklerine değil, insanların mutlu huzurlu olduğu zevkli bir dünyaya aşıktı. Büyük insan başka olmaktır, başka bakmaktır yüreklere göz bebeklerin derinliklerine. Bambaşka okumaktır duyguları, ağızlardan dökülen her bir cümleyi ince ince. Kısacası Murat Zeren bambaşka olmaktır bu memlekette başka fikirlere inat. Aslında mesele büyük olmakta değildir, mesele adam gibi adam yani Murat Zeren gibi olmakta. Ruhun şad, cennet mekanın olsun.”dedi.

 

Editör: TE Bilişim