Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İl Jandarma Komutanı J. Albay Garip Gümüş ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Koca birlikteliğinde Şehitlerimizin bizlere emaneti kıymetli ailelerini ziyaret etti.

Ziyaretlerinin ilkini Niğde merkez Kızılören köyüne gerçekleştiren Vali Yılmaz Şimşek, 2018 yılında Hakkâri’de şehit olan Piyade Çavuş Yusuf Yavuz’un baba ocağını ziyaret etti.

Şehidimizin babası Hanefi Yavuz ve annesi Sibel Yavuz’la uzun süre sohbet ederek kendisine ilettikleri talepleri dinledi. Gerçekleştirilen ziyarette, Şehidimizin ruhu için dua okundu.

Daha sonra Kızılören Köyünden ayrılan Vali Yılmaz Şimşek ve beraberindeki heyet, 2019 yılında Hakkâri’de hain terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit olan Jandarma Teğmen Âlim Keskin’in ailesini ziyaret etti.

Ziyarette şehidimizin annesi Kezban Keskin’le görüşen Vali Yılmaz Şimşek, yaptığı konuşmasında “Şehitlerimizin aileleri bizlerin en kutsal emanetlerindendir” dedi.

“Şehit ve gazi ailelerimiz, milletimizin baş tacıdır” diye sözlerine devam Vali Yılmaz Şimşek, “Bizler, her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız. Emrindeyiz. Şehit ve gazi ailelerimizi sıklıkla ziyaret ediyor; varsa sorun ve taleplerini dinliyoruz. Öte yandan kapılarımız her zaman sizlere sonuna kadar açık günün hangi saati olursa olsun bizlere telefonla da ulaşabilirler. Ben bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise en değerli varlıklarını vatan için toprağa veren şehit ailelerini, şehitlerin birer emaneti bildiklerini dile getirerek; “Bizler, şehitlerimize minnet ve şükran borçlu olduğumuzun bilinciyle şehitlerimizin değerli ailelerinin her zaman yanındayız” dedi.

Editör: TE Bilişim