Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı tarafından talep edilen Şehitler Orman’ının bakım, sulama ve genel temizliği Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce kamu yararına çalışma cezasını infaz eden yükümlülerce yapıldı.

Niğde Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir’in Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ziyareti ile karşılıklı işbirliği içerisinde talepte bulunduğu Niğde Şehitler Ormanı'nın bakım, sulama ve genel temizliği konusunda Niğde Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce kamu yararına çalışma cezasını infaz eden yükümlülerce ilgili talep karşılandı.

Niğde Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez “ Şehitlerimizin ve gazilerimizin hakkını asla ödeyemeyiz, biz ise kurum olarak şehit ailelerimiz için önem arz eden ve Niğdeli Şehitlerimiz adına yapılan ormanın bakım ve temizliği konusunda bundan sonra her ay gerekli çalışmayı yerine getireceğiz. Çalışmaların devamı ile ülkemiz uğrunda canını veren tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyor ve tüm şehitlerimizin ruhlarının şad olmasını diliyorum.” dedi.
 
Editör: TE Bilişim