Ayhan Şahenk Vakfı tarafından   “Geleneksel Ramazan Uygulaması”

Ayhan Şahenk Vakfı, merhum Ayhan Şahenk’in sağlığında Niğde’de başlattığı ve her yıl aksatmadan sürdürdüğü ‘Geleneksel Ramazan Uygulaması’na bu yıl da start verildi.


Vakıf, Geleneksel Ramazan Uygulaması kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere şehir merkezinde 1300 ve İlçelerde 300’er adet olmak üzere; toplam 2 Bin 800 koli kuru gıda yardımını Niğde Valiliği ve İlçe Kaymakamlıklarına ulaştırıyor.



Ayhan Şahenk Vakfı ayrıca, Niğde şehir merkezindeki Hüdavend Hatun Salonu’nda Ramazan ayı boyunca 50-60 Bin kişinin konuk edildiği geleneksel ‘Ayhan Şahenk İftar Sofrası’nın hazırlıklarını da sürdürüyor. Ramazan ayı süresince açık olacak iftar sofrasının yemekleri, Vakfın denetim ve gözetiminde AŞ-SAN firması tarafından hazırlanacak ve dağıtılacak.



Dün İlimiz Bor ve Altunhisar İlçelerinde başlatılan Kuru Gıda Dağıtımı bugün Çiftlik İlçesinde,  yarın ise saat:14.00’de Niğde Merkez İlçe ile saat:09.30’da Ulukışla İlçesinde kuru gıda dağıtımı gerçekleştirilecek. 4 Temmuz Perşembe günü Çamardı İlçesinde yardım dağıtımı sürdürülecek.













Editör: TE Bilişim