Her yıl Mayıs ayında gerçekleşen ve yetkili sendikaların belirlendiği, sendika üye sayımları sonucunda Niğde'de Sağlık-Sen yetkili sendika oldu. Her yıl 15 Mayıs tarihinde gerçekleşen ve yetkili sendikaların belirlendiği sendika üye sayımlarının Niğde'de sonuçlandı.

"GEÇEN YIL 1490 OLAN ÜYE SAYIMIZ, BU YIL 1661’E YÜKSELDİ"
Memur-Sen konfederasyonuna bağlı Sağlık-Sen Niğde  şube başkanı Ebuzer Doğan yaptığı açıklamada; Sağlık-Sen  olarak yükselişimize  hız kesmeden devam etmekteyiz,Sağlık Bakanlığı ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı  tüm kurumlarda Niğde geneli yetkili sendika yine Sağlık-Sen Niğde şubesi oldu. Tüm sendikaların üye sayısının toplamının 3,5 katı bize en yakın olan sendikanında  yaklaşık 4 katı gibi fazla üye sayısına ulaşmamızda, bizlere teveccüh gösteren tüm sağlık ve sosyal hizmet  çalışanı üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu yükselen başarıda, gece gündüz demeden sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için çalışan başta yönetim kuruluma, ilçe başkanlarımıza, iş yeri temsilcilerimize, kadınlar komisyonumuza ve genç sağlık sen komisyonumuza teşekkür ediyorum" dedi.

Diğer yandan Bor İlçesinde ise yine Memur-Sen konfederasyonuna bağlı Eğitim Bir Sen  602 üyesi ile Bor İlçesinde yetkili sendika oldu.




 
Editör: TE Bilişim