2019 yılının ilk gününde Niğde Belediye Başkan Adayı Rasim YILMAZ ‘dan çifte ziyaret

Niğde Belediyesinden Niğde  Halkının memnun olmadığı noktasında ,Niğdeliler olarak hemfikiriz diyen Rasim YILMAZ, yılın ilk gününde önce üniversite öğrencilerini, ardından Niğde Devlet Hastanesinde yatmakta olan Hastaları ve Hasta Yakınlarını Ziyaret Etti. Ziyaretlerinde Üniversiteli Öğrenciler  çevre iller ile Niğde’yi kıyaslarında çok eksiklerin olduğunu belirtti.

 Üniversiteli öğrencilerin isteklerini dinleyen genç başkan adayı YILMAZ,  şikayet edilen  konuların tamamının projelerinde olduğunu ve kazandıktan sonra 100 gün içinde Üniversite öğrencileri için Niğde’de Belediyenin de üzerine düşeni yapacağını onlara müjdeledi.. Öğrencilere içinde24 saat çay,kahve, simit, sandviç bulunan, güvenlikli, modernize edilmiş şehir kütüphanelerinin şehrin belirlenen noktalarında açılacağını, üniversiteli öğrencilerin rahatlıkla ders çalışacağı ortam sağlanacağını, 24 saat kesintisiz ücretsiz internet imkanında bu kütüphanelerde olacağını anlattı. Üniversitede  Yoğun ilgi ile karşılaşan Belediye Başkan adayı Rasim YILMAZ gençlere hizmet etmek için aday olduğunu vurguladı. Yeni başlayan final döneminde öğrencilere başarı dileyen YILMAZ, görüştüğü bütün öğrencilerin yeni yılını kutladı.

Ardından  Niğde Ömer Halisdemir üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ziyaretlerine Devam eden CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Rasim YILMAZ, hastane odalarında tek tek hastaların yeniyılını kutladı ve geçmiş olsun dileğinde bulundu. Hastaların hayır dualarını alan Rasim YILMAZ biz size dua ediyoruz, acil şifalar diliyoruz. Sizde bize dua edinki, allah işimizi rast getirsin dedi..
 
 
Editör: TE Bilişim