Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde  Şubesi Başkanı Ramazan YILDIZ  şehit aileleri ve gazilerle beraber, Altunhisar Kaymakamı Ercan KAYABAŞI nı ve Çiftlik Kaymakamı Çağlar PATLAR'ı ziyaret ettiler.

 
Nezaket ziyareti çerçevesinde gerçekleşen buluşmada misafirlerini kapıda samimi bir atmosferde karşılayan Altunhisar Kaymakamı Ercan KAYABAŞI  gazilerle ve şehit aileleriyle  bir süre görüştü.daha sonra bulundukları ilçe sınırlarında ikamet eden şehit ailelerine ve gazilere gereken hassasiyetin gösterileceğini ve onlara her zaman sahip çıkacaklarını söyledi.
 
 
Daha sonra Çiftlik Kaymakamı Çağlar PARTAL ı ziyaret ettiler çiftlik kaymakamı da aynı nezaketle karşılayan çiftlik kaymakamı Çağlar PARTAL dernek projeleri hakkında bilgi aldı dernek faaliyetleri ve şehit aileleri ve gaziler için ne gibi çalışmaların olduğununun bilgisini aldı.
 
Her iki kaymakama da dernek projeleri ve faliyetleri hakkında bigi veren dernek başkanı Ramazan YILDIZ Amaçlarının vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna kamu kurum ve kuruluşlarında vazifelerini yerine getirirken şehit veya gazi olanların geride bıraktıkları ailelerini bir çatı altında toplamak; acılarını paylaşmak, yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamak olduğunu dile getiren Dernek Başkanı Ramazan YILDIZ ‘’ Bu vatan toprakları için canını ortaya koyan gazilere ve gazilerimizin Ailelerine; Şehit Olmuş şerefli askerlerin ailelerine gösterdiği ilgi, alaka ve yakınlık için Kaymakam Ercan KAYABAŞI na ve Çağlar PARTAL’a teşekkür ederek, Yeni görevlerinde başarılar dileriz ’’ dedi.
 
 
 
Kaymakam Ercan KAYABAŞI ve Çağlar PARTAL’a ise, ‘’ Vatanımız, bayrağımız ve milletimizin ilelebet korunması için canını feda eden şehitlerimize ve kanlarını akıtan gazilerimize müteşekkir olduklarını’’ belirttiler.
 
Fırsat buldukça şehit veya gazi ailelerinin evlerine ziyaret edeceklerini belirten Altunhisar Kaymakamı Ercan KAYABAŞI ve Çiftlik Kaymakamı Çağlar PARTAL’a "Sıkıntısı olan şehit ailelerini sıkıntılarını kaymakamlık olarak çözmeye hazırız. Şehit ve Gaziler Derneğimiz bizler için çok önemli. Canlarını memleket ve vatan uğruna veren, bu uğurda sakat kalan kardeşlerimizin yakınlarını ağırlamak, onların sorunlarını sorun edinmek ve çözme aşamasında tüm gücümüzle çalışmak bizlerin asli görevidir" şeklinde konuştu.
 
Nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür eden Altunhisar Kaymakamı Ercan KAYABAŞI ve Çiftlik Kaymakamı Çağlar PARTAL’a, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Niğde Şubesine çalışmalarında başarılar diledi.dernek Başkanı ve şehit aileleri ve gaziler tarafından kaymakamlara derneğin flama  ve atkısını takdim ederek yeni görevlerinde başarılar dileyerek arrıldılar.

 
Editör: TE Bilişim