AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Özmen mesajında, “özellikle Türk toplumunda Annenin yeri apayrıdır. Anne sevgisi insan yaşamı boyunca devam eden en önemli ve anlamlı duygulardan biridir. Annelerimiz hem inancımıza, hem de kültürümüze göre baş taşımızdır. Hangi koşulda olursa olsun annelerimiz ayrı bir misyon üstlenmiş, üstlendiği bu misyonun gereklerini en üst seviyede yerine getirmiştir” dedi.

 

Hayatımızın ilk başlangıcından son anına kadar varlıklarıyla bizleri onurlandıran, hayatımıza, geleceğimize yön veren, bizler için uykusuz geceler geçiren, bizi bizden çok seven değerli annelerimizi sadece düzenlenen bir günle hatırlamamız gerektiğine dikkat çeken Özmen, “Sevgimizi sadece anneler gününde degil, her gün annemize göstermeliyiz. Dünyada anne sevgisinin yerini dolduracak başka hiçbir sevgi yoktur. Bizlerin bu günlere gelmesinde büyük fedakarlıklar yapan, bizlere yol gösteren, bizleri "biz" yapan annelerimize her zaman saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. 


Özmen, Dünyanın bütün güzelliklerini yüreklerinde taşıyan, şefkat abidesi annelerimizin, anneler gününü kutluyor, tüm annelerimizin nice Anneler Günü'ne saglık ve mutlulukla ulaşmalarını temenni ediyorum dedi. " Çünkü Cennet annelerin ayakları altındadır" diye konuştu.

 

 

 

Editör: TE Bilişim