TBMM İdare Amiri ve AK Parti Milletvekili Özegen, büyük projelerini hayata geçiriyor.


700 MİLYONLUK PROJELER GELİYOR

Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Mecliste yoğun bir gündem geçirmesine karşılık Niğde’den Ankara’ya gelen hemşehrileriyle büyük ilgi ve desteklerini yaşamaya devam ediyor.

NİĞDE’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK
TBMM İdari Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, gündeme dair ve Niğde ile ilgili bazı açıklamalarda bulanarak; “Niğde’nin çehresini değiştirecek 700 milyonluk yatırım için çalışmalara başladık” şeklinde konuştu.

3 HAVAALANINA DENK PROJELER
Niğde Havaalanı projesinin gündemlerinde yer aldığına vurgu yapan AK Parti Milletvekili Özegen; “Niğde’mizin hiç gündeminden düşmeyen ve en yakın zamanda yapımı gerçekleştirilecek olan Havaalanı projesinin yanı sıra 3 Havaalanına denk olacak 700 Milyon TL tutarında birçok proje planlıyoruz” dedi.

YOL VE KÖPRÜLÜ KAVŞAKLAR YAPILACAK
Bu projelerin en başında yol ve köprülü kavşak projeleri olduğunun altını çizen TBMM İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Özegen; “Altunhisar kavşağından Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi Hastanesi arkasından yeni Niğde Sağlık Kampüsü’nün arkasındangeçerek Güllüce Köyünün altından Gümüşler Kavşağına Kuzey Çevre yolu Planlıyoruz” diye konuştu.

‘ÜST’ VE ‘ALT’ GEÇİTLER PLANLIYORUZ
Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen; “Niğde Belediyemizle iş birliği ile trafiğin sıkıştığı ve şehrimizi rahatlatacak bir çok noktada ‘Üst’ ve ‘Alt Geçitler’ planlıyoruz. Üniversite önünü rahatlatacak alt geçitin yapımına en kısa zamanda başlanacak” dedi.

‘TARİHİ YARIM ADA’YA MASTIR PLAN
“Tarihi Yarım Ada” ismiyle bir mastır plan yaptırmakta olduklarına dikkati çeken TBMM İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Özegen; ‘’Tarihi Yarım Ada’’ diye bir mastır planı yaptırıyoruz. Bu çerçevede de Niğde Kalesi başta olmak üzere Niğde’deki Cullaz Sokak, Ak Medrese, 2 tane Kilise, Dumlupınar Okulu, Kesikbaş Cami’ne, Daruzzikir Mescidi, Cullaz Mescidi de dahil olmak üzere bir yenileme çalışması planlıyoruz” şeklinde konuştu.
Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri ve AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, büyük düşündüğü projeleri konusunda yaptığı açıklamada daha sonra şunları söyledi:

SUNGURBEY CAMİ ORİJİNAL OLACAK
“Bölgedeki Soğuk Hava Deposunu da kaldırmayı planladığımız, Niğde Kalesi’nin çevresini temizleyip tarihi dokuyu koruyarak şehrimizin nefes almasını sağlıyacağız. Yaklaşık 65 Milyonluk bir maliyeti olacak olan Sungurbey Camii’nin de orijinal haline getirilmesi projesini de en kısa zamanda gerçekleştirmek için çalışıyoruz.

PROJELERİN TAMAMI 700 MİLYON TL
Dile getirdiğimiz bu projelerin tamamı 700 Milyon TL’ye ulaşan projelerdir. Bunlar Niğde’nin hakikaten Çehresini değiştirebilecek projeler. Eğer bu 4 yıla bunları sığdırırsak daha irili ufaklı bu projelerde zannediyorum vatandaşın bize vermiş olduğu emanete hakkıyla temsil etmiş olacağız.

GAYRETİMİZ HİZMETE DÖNÜŞTÜRMEK
Bildiğiniz gibi Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık divanında görev aldık. İnşallah bütün bu taşıdığımız görevlerin tamamını öncelikle ülkemizin hak ve menfaatleri noktasında temsil ederken, diğer taraftan da şehrimiz Niğde için bir hizmete dönüştürme gayreti içerisinde olacağız.

Onun için 4 yıl uzun gibi gözükse de çok kısa bir süredir. Bu kısa sürede tüm gayretimiz Niğdemiz için olacaktır.”

Editör: TE Bilişim